in ,

Turkse minister Defensie twittert kaart met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije

Niet ISIS, maar Turkije zal met militaire macht het wereldwijde islamitische Kalifaat oprichten

De wederoprichting van het islamitische Turks-Ottomaanse Rijk, waar we de afgelopen 10 jaar al vaak over geschreven hebben, lijkt met de invasie van Syrië dan echt van start te zijn gegaan.

De Turkse minister van , de voormalige viersterrengeneraal Hulusi Akar, twitterde openlijk een kaartje van het nieuwe ‘Groot ’ dat Ankara voor ogen heeft, en waarbij delen van Syrië, , , Armenië, Georgië, Bulgarije en Griekenland zullen worden veroverd en ingelijfd.

Daar zal het niet bij blijven, want daarna zijn de Balkanlanden, Noord en aan de beurt.

‘Wij richten onze ogen op niemands land, maar we steken enkel de ogen uit van degenen die ons land afpakten,’ schreef minister Akar bij het kaartje.

Op 3 maart 2024 is het honderd jaar geleden dat het Turks-Ottomaanse Kalifaat officieel aan zijn einde kwam, een instorting die het jaar ervoor al een feit was. Dat is dan ook de reden dat de AKP partij van president al heel lang het jaar 2023 als doel heeft gesteld om van Turkije weer een wereldmacht te maken, het Ottomaanse Rijk te herstellen, en daarna alle gebieden die daar ooit toe behoorden met militaire macht –en eigen kernwapens- te ‘her’overen. En de Koerden? Die zullen volgens deze plannen als eerste worden uitgeroeid.

Wereldwijd Kalifaat

Fase 2 van de Ottomaanse ‘opstanding uit de dood’ zal hoogstwaarschijnlijk de complete verovering van de eerde genoemde landen zijn, plus daarbij de Oost Europese Balkanlanden, , Libië, en natuurlijk de ‘grote prijs’ Israël / Jeruzalem. Zodra dat is gelukt zullen de Turken in fase 3 hun pijlen richten op de rest van , Noord Afrika, Midden Aziatische republieken zoals Turkmenistan, en zelfs China (de ‘bevrijding’ van de Oeigoeren).

Oftewel: het Kalifaat komt eraan, alleen niet onder leiding van ISIS –dat een creatie is van de CIA en de Turkse en Saudische inlichtingendiensten-, maar onder leiding van de nieuwe Kalief, de opperste Sultan, Recep Tayyip Erdogan. De afgelopen jaren verklaarden de hoogste islamitische leiders Turkije meerdere keren tot het centrum van het echte Islamitische Kalifaat.

De Europese en Nederlandse politiek zullen nooit met droge ogen kunnen beweren dat het allemaal een volslagen verrassing voor hen was. Toen dictator Erdogan enkele jaren geleden met alle egards in werd ontvangen, waren de Ottomaanse veroveringsplannen immers allang bekend. Maar omdat de enige politicus die hier inmiddels al 15 jaar voor waarschuwt PVV leider Geert Wilders is, werden deze zorgen met een lacherig schouderophalen weggewuifd.

Zoals met Hitler, nu met Erdogan

Hoe zouden we nu terugkijken op een Nederlandse regering die in de jaren ’30 Adolf Hitler op staatsbezoek  ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

7 Comments

Laat een reactie achter
 1. Alsof er al niet genoeg problemen in de wereld zijn.
  De VS probeert schoon schip te maken met de Deep State die niet van opgeven wil weten.
  Turkije had een positieve rol kunnen spelen door de Zionisten onder druk te zetten, maar is nu zeer dom bezig door te fantaseren over het Ottomaanse rijk. Nu is de boze reactie van Trump naar Erdogan ook duidelijk ..
  Rusland stelt zich onder Putin zeer goed op en die zal samen met Trump en misschien zelfs China Erdogan duidelijk maken dat hij heel snel moet stoppen met dit soort ongein.
  Heel dom van Turkije ..

 2. Ik had zoiets al voorspeld; want welke gek bouwt er een “paleis”(hondslelijk) met 1000 kamers van 444 millioen euro, terwijl bevolking verpaupert en economie niet bestaand is? Paranoia, grootheidswaanzin….

 3. Hulusi Akar heeft geen twitter account. Wel slap van je dat je dan nog een artikel durft te schrijven omtrent een tweet van een fake account die niet eens geverifieerd was. Al helemaal belachelijk dat je Koerden-theorie zo kunt verzinnen. Ben benieuwd wat je nog meer uit de losse pols gaat schudden in de toekomst.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Helft bruto salaris gaat naar vaste lasten, 94% heeft dit jaar meer moeite met het betalen

blank

Over de hele wereld komen de burgers in opstand!