in ,

Kamerleden met onderwijsportefeuille zakken voor rekentoets, verplichten doen we hem toch…

3178965365 060ba5e303 rekenen

Dat politici vaak niet voldoende zijn opgeleid, zal ieder mens ongetwijfeld bekend zijn, maar dat ze eenvoudige rekensommen niet aan kunnen, zou in principe schokkend moeten zijn.

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) heeft in Den Haag voor het gebouw van de Tweede Kamer een aantal Kamerleden een rekenproef voorgelegd. Het resultaat is een blauwdruk van wat we dagelijks meemaken in politiek Den Haag, een compleet drama dus.

De scholieren gaven zes opgaven van een rekentoets op havo/vwo-niveau aan de Kamerleden Karin Strauss (VVD), Tanja Jadnanansing (PvdA), Paul van Meenen (D66), Michel Rog (CDA) en Jasper van Dijk (SP). ,,Karin Strauss en Tanja Jadnanansing zouden een 1 hebben gehaald. En dat terwijl zij de toets wel verplichten aan scholieren”, aldus Annelotte Lutterman, voorzitter van het LAKS.

Lees verder via Tweede Kamerleden kunnen niet rekenen.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5480209689 382d4533a6 opstelten1

Opa Opstelten ontkent vandaag dat Opa Opstelten vorige week….

16039552937 5ecbffc9bf Charlie Hebdo

Politie in Engeland doet onderzoek naar kopers Charlie Hebdo