in

Politie in Engeland doet onderzoek naar kopers Charlie Hebdo

16039552937 5ecbffc9bf Charlie Hebdo

In Engeland is eigenlijk bij toeval naar buiten gekomen dat de politie onderzoek doet naar mensen die een exemplaar van Charlie Hebdo hebben gekocht.

Dat is niet echt logisch omdat deze mensen dat deden uit solidariteit met de vrijheid van meningsuiting.

De tijd gaat snel en de schokkende gebeurtenissen in Parijs met de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo op 7 januari van dit jaar, is allang weer naar de achtergrond verdwenen.

Het was een gebeurtenis waarvan wij weten dat deze met een bepaald doel in scene was gezet, maar voor het merendeel van het nog slapende publiek was dit een gebeurtenis waarbij men massaal en spontaan opkwam voor het recht op vrije meningsuiting, ookal is dit voor een andere groepering eventueel zwaar beledigend.

Wanneer je in Engeland woont, mag je jezelf misschien wel gelukkig prijzen dat je geen exemplaar meer hebt kunnen kopen want daar heeft de politie onderzoek gedaan naar mensen die er wel in slaagden er een te bemachtigen.

Deze zaak is aan het licht gekomen via een brief van een dame aan de krant The Guardian. Daarin vertelde zij dat ze een exemplaar van Charlie Hebdo had gekocht bij haar plaatselijke winkel in Corsham in het graafschap Wiltshire.

Daar wist men haar later te vertellen dat de politie een bezoek aan de winkel had gebracht en de namen en adressen wilde van de mensen die een exemplaar van Charlie Hebdo hadden gekocht.

Lees verder via Niburu.co.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3178965365 060ba5e303 rekenen

Kamerleden met onderwijsportefeuille zakken voor rekentoets, verplichten doen we hem toch…

8665405642 b57079555f VVD

Corrupte VVD burgemeester Ricardo Offermans krijgt slechts 120 uur werkstraf