in

Update Staatsgreep VS: Niet genoeg animo

4november

Het leuke van het uitroepen van een burgeroorlog/staatsgreep (Dank je wel George Soros!), is dat als het niet lukt, pijnlijk duidelijk wordt dat het verongelijkte deel van het establishment niet het oor van de bevolking heeft.

Ja, er was op 4 november genoeg extremistisch, fascistisch geweld (en het werd grotendeels netjes uit de media geweerd want links extremisme, dat bestaat uiteraard niet) maar zoals het er naar uitziet heeft het (schaduw-)establishment zich verkeken en hun hand overspeeld.

4november

Dat maakt uiteraard de grip van groter, en die is duidelijk op een aantal punten interessante dingen aan het ondernemen. Herinner zijn activiteiten tegen kindermisbruik en mensenhandel, en nu de aanpak van opium-handel… Dat is, dat zou je je wellicht kunnen herinneren, als de media die informatie niet ook blokkeerde. Dat is het probleem met kunstmatig gestructureerd eenzijdige verslaglegging, het geeft zo'n vertekend beeld.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
― Mark Twain

Dit is wellicht een interessant moment om eens het follow-the-money-spel te doen op die oproep in één van Amerika's grootste kranten voor een burgeroorlog? Het is duidelijk dat er lelijke spelletjes gespeeld worden met de Amerikaanse bevolking. Herken dat een vergelijkbaar spel gespeeld wordt met ons.

Lees ook eens verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2017 11 04 19 19 03.wereldmunt201988 2018

‘2018 wordt het jaar van de lang verwachte nieuwe wereldmunt’

bust 2794420 960 720

‘Positieve ontwikkelingen voor consumenten in incassotrajecten’