in

Update Staatsgreep VS: Niet genoeg animo

Het leuke van het uitroepen van een burgeroorlog/staatsgreep (Dank je wel George Soros!), is dat als het niet lukt, pijnlijk duidelijk wordt dat het verongelijkte deel van het establishment niet het oor van de bevolking heeft.

Ja, er was op 4 november genoeg extremistisch, fascistisch geweld (en het werd grotendeels netjes uit de media geweerd want links extremisme, dat bestaat uiteraard niet) maar zoals het er naar uitziet heeft het (schaduw-)establishment zich verkeken en hun hand overspeeld.

Dat maakt uiteraard de grip van groter, en die is duidelijk op een aantal punten interessante dingen aan het ondernemen. Herinner zijn activiteiten tegen kindermisbruik en mensenhandel, en nu de aanpak van opium-handel… Dat is, dat zou je je wellicht kunnen herinneren, als de media die informatie niet ook blokkeerde. Dat is het probleem met kunstmatig gestructureerd eenzijdige verslaglegging, het geeft zo’n vertekend beeld.

“If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re mis-informed.”
― Mark Twain

Dit is wellicht een interessant moment om eens het follow-the-money-spel te doen op die oproep in één van Amerika’s grootste kranten voor een ? Het is duidelijk dat er lelijke spelletjes gespeeld worden met de Amerikaanse bevolking. Herken dat een vergelijkbaar spel gespeeld wordt met ons.

Lees ook eens verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Soros de grootste linkse oplichter die er bestaat met zijn zonen. Hoogste tijd dat hij opgeruimd wordt. Regelt alle linkse aanvallen op President Trump

‘2018 wordt het jaar van de lang verwachte nieuwe wereldmunt’

‘Positieve ontwikkelingen voor consumenten in incassotrajecten’