in

UPS postkantoor: Als uw kind een brief aan de Noordpool adresseert kunt u deze bij ons achterlaten, we shredden

kerstman 1545079601
Free-Photos / Pixabay

Sorry kinderen, misschien wil je dit jaar je brieven aan de kerstman niet via UPS sturen. In ieder geval niet als je wilt dat je brief in de buurt van de Noordpool komt.

“Als uw kind een brief aan de Noordpool adresseert, kunt u deze bij ons achterlaten”, tweette de UPS Store in het weekend.

De kicker: “We shredden.”

De droge boodschap – heel veel het tegenovergestelde van feestelijke dingen – ging online, met Twitter-gebruikers die bijna de donkere toon van de postbode aanpakte. Op maandagmiddag werd de tweet helemaal van het account van de UPS Store verwijderd.

Maar niet voordat er bergen aan reacties waren, van degenen die het sociale-mediateam toejuichten vanwege hun brutale eerlijkheid en bereidheid om het hart van kinderen te breken, tot degenen die huiverden in de donkere, Grinch-achtige geest van de functie.

Maar hoewel de auteur van de UPS Store tweet misschien niet op goede voet staat met de kerstman of zijn helpers, wil de Amerikaanse posterijen op zijn minst ouders helpen de fantasie van de kerstman levend te houden.

Wat doet het postkantoor met brieven aan de kerstman?

Brieven gericht aan de Noordpool Postmaster in Anchorage, AK vóór 8 december met opgenomen antwoorden van “Santa” worden teruggestuurd met een Noordpool poststempel, geen shredden noodzakelijk.

twitter ups

Lees verder bij de bron: Time

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Toblerone 1545077764

De chocoladereep Toblerone is voortaan halal maar zogenaamd ongewijzigd gebleven

dinosaur 1545080503

Tuft u nog fossiel rond? Niet lang meer en trek je knip maar want de CO2-afspraken voor auto’s in EU worden toch strenger