in , ,

Utrecht is gevallen: Politie adviseert leerlingen om niet meer alleen over straat te gaan

Bert-Bosch / Pixabay

Leerlingen van het Amadeus Lyceum in Vleuterweide (Utrecht) wordt geadviseerd in groepjes van en naar school te fietsen en terughoudend te zijn met het opvallend dragen van aantrekkelijke roofbuit, zoals speakers of koptelefoons.

Dat schrijft de Utrechtse in een brief.

Vorige week werden 4 scholieren beroofd, waarbij in 2 gevallen flinke klappen werden uitgedeeld. Ze werden op hun fiets tot stoppen gedwongen, waarna ze hun portemonnee, speaker, koptelefoon of kledingstukken moesten afstaan.

Tot nu toe heeft de politie 3 aangiftes binnen. De daders zouden lichtgetint en tussen de 14 en 16 jaar oud zijn, en met Marokkaans straataccent spreken.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dennis
2 jaren geleden

Ja, het is landelijk bekend dat de politie toch geen tijd meer heeft voor een lullige beroving, er zijn ernstiger misdaden waar ze hun energie in moeten steken, dus gaan de boeven daar vrolijk gebruik van maken!

NL overheid compleet weg kwijt
2 jaren geleden

Ik geloof dat de overheid is vergeten welke haar primaire taken zijn. En dat is de bevolking te beschermen. De burgers betalen een zeer hoge belasting voor het uitvoeren voor andere het uitvoeren van politietaken. In plaats dat de politie versterking inroept en de Marokkanen daadwerkelijk nu eens zeer hard aanpakt wordt nu de NL autochtone bevolking opgeroepen om maar niet alleen op straat te gaan. Heeft de politie/overheid enig besef welk signaal hiervan uit gaat ???
En hoe gaat dit nu verder?

De NL cultuur bestaat al honderden jaren en het systeem met politie en ongewapende burgers heeft honderden jaren goed gewerkt maar dat is blijkbaar niet meer mogelijk nu de NL overheid veel te veel mensen uit Marokko, Turkije, het Midden Oosten en Noord Afrika toegelaten heeft.
Ieder normaal mens zou jaren geleden al hebben besloten geen mensen meer toe te laten anders dan na zorgvuldige screening. De burgers van NL hebben de overheid al lang geleden gewaarschuwd, maar de politiek/overheid weet beter (of verschuilt zich achter de EU met het krankzinnige NWO UN Kalergie plan).

De NL samenleving heeft inmiddels 70 jaar ervaring met Marokkanen en helaas zijn die ervaringen zeer ongunstig. Van alle criminele activiteiten is meer dan 80 % uitgevoerd door Marokkaanse jongeren. En dan heb ik het nog helemaal niet over de kosten van WW en bijstand en dergelijke.
Geld waarvoor nooit belasting is betaald en wat dus afkomstig is van mensen die heel veel jaren hard hebben gewerkt en die bij deze overheid altijd achteraan komen.

Pim Fortuyn noemde in 2001 al de mislukte integratie van Marokkanen die toen al 80 miljard euro had gekost. Dat waren toen al feiten die niet mochten worden genoemd (vandaar dat ik ze hier wel noem). Ooit zal bekend worden dat de elite via de CIA Fortuyn heeft laten vermoorden (en dat NL regering daarvan op de hoogte is gebracht).

Als de NL overheid haar burgers niet kan beschermen is er voor de autochtone burger geen andere mogelijkheid dan zich zelf te beschermen. En dat gaat ook zeker gebeuren nadat de burgers ook op andere gebieden het gevoel hebben dat deze regering steeds verder van de bevolking is komen te staan. In dat geval mag de NL overheid en ook justitie de burgers niet verwijten zelf het recht in eigen hand te hebben genomen om zichzelf te beschermen (net zoals in de VS).

Mij staat nog voor de geest de acties door mariniers op de dam . Ik geloof dat de tijd rijp is voor een dergelijk optreden en zo niet kun je erop wachten dat de bevolking zelf acties gaat ondernemen.

Altijd leuk de verkiezingstijd: Rutte haalt uit naar Brussel wegens Italië

Klimaatspijbelmars: met walmende vervuilende dieselbussen achter de linkse leraar aan