in , ,

Altijd leuk de verkiezingstijd: Rutte haalt uit naar Brussel wegens Italië

Buiten de verkiezingen om loopt als een reutje achter een loops teefje aan, de in dit geval. Ook kwispelt hij bij elke opdracht die vanuit de EU komt en voert die gewillig uit. Maar nu laat hij zich horen of loopt hij alvast vooruit op zijn nieuwe baantje als EU opperhoofd?

Premier Mark Rutte vindt Brussel te laks voor Italië. De Europese Commissie moet de regering in Rome harder aanpakken voor het schenden van afspraken over de . De huidige gang van zaken voedt het wantrouwen bij bijvoorbeeld Nederlanders.

De Europese Commissie treedt niet op tegen Italië en legt het land geen boetes op, klaagde de premier tijdens een debat op een internationale economische top in het Zwitserse Davos. Het is niet goed als landen die hun eigen huis niet op orde brengen, daar mee wegkomen, betoogde Rutte.

Rutte: “Er is sprake van verdeeldheid tussen het Noorden en het Zuiden van de . De Europese Commissie treedt niet op tegen Italië, legt het land geen boete op vanwege het schenden van de begrotingsregels.”

Hij wordt daar naar eigen zeggen op aangesproken.

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rutte Unmasked
2 jaren geleden

Rutte is nooit duidelijk maar moet af en toe laten zien dat hij uit is op het baantje van Juncker.
En dat doet hij door uitspraken te doen over Italie. Dus Mark: wij kunnen nu wel duidelijk stellen dat jij een globalist bent …net als Macron en Merkel. En dat het voor jou geen enkel probleem is je eigen land over te leveren aan de fascistische EU van multinationals en banken.

Mark vindt de term landverrader buiten proporties maar het is precies wat het is. Maar meer nog : Mark is een stiekemerd. Is niet eerlijk en als hij uitspraken moet doen is hij als een aal draaiend in een emmer met snot. Iemand met inlegvelletjes ….
Het is de hoogste tijd dat NL wakker wordt en deze gluiperd de wacht aanzegt …. NL verdient zoveel beter dan deze draaikont.

Oudjes in de EU-val lokken? Jan Terlouw (87) lijstduwer Europese verkiezingen maar gaat niet naar Brussel

Utrecht is gevallen: Politie adviseert leerlingen om niet meer alleen over straat te gaan