Vaccinatieweigeraars massaal gearresteerd in NWO proeftuin Pakistan

Omdat landen altijd menen dat ze iets of iemand de oorlog moeten verklaren, zo heeft de Pakistaanse overheid de oorlog verklaard aan polio.

De overheid zegt dat gearresteerde ouders pas zullen worden vrijgelaten als ze schriftelijk toestemming hebben gegeven tot het vaccineren van hun kinderen.

Als gevolg van de niet aflatende promotie voor polio-vaccinaties van mensen zoals Bill en Belinda Gates zijn er al tienduizenden kinderen in landen zoals India slachtoffer geworden.

Niet van polio, zoals wij eerder schreven:

In 2011 werden in India ruim 47.000 extra gevallen van nieuwe verlammingen (non-polio accute flaccid paralysis, NPAFP; niet aan polio gerelateerde verlamming) geconstateerd. Klinisch is deze verlamming niet van polio te onderscheiden, maar ze is wel twee keer dodelijker. Opvallend is dat het aantal gevallen van NPAFP  zich proportioneel verhoudt met het aantal verstrekte orale polio vaccins (!).

Het programma van de Stichting van Bill en Melinda werd in India gepromoot met: “De laatste mijl; roei polio uit in India”. En om het verhaal compleet te maken beweerde Bill dat ieder pasgeboren kind geregistreerd zou moeten worden voor vaccinaties, om ervoor te zorgen dat het doel wordt bereikt: het vaccineren van minimaal 90% van de wereldbevolking in deze “eeuw van de vaccinatie”.

Overal ter wereld worden kinderen slachtoffer van de polio vaccinatiedrang van Bill en consorten. Van groepen jonge mensen in Afrika tot de Filippijnen.

In Peshawar, gelegen in het noordwesten van Pakistan, zijn 471 mensen gearresteerd en aangeklaagd voor “het in gevaar brengen van de publieke veiligheid”.

Lees verder via Niburu.co.

Photo by Gates Foundation

Laat een reactie achter

Heb je al een account? Log eerst in via deze link

Je email adres zal nergens worden gepubliceerd of gebruik Facebook hieronder. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Jawel, we gebruiken ook cookies