in , , ,

Video: Post-apocalyptische puinhoop in delen Parijs door massa immigratie

parijs 2016 dankzij massa immigratie

Hele wijken in Parijs vervallen tot totale anarchie, waar vanwege het enorme aantal misdaden, vechtpartijen en verkrachtingen geen Fransman meer durft te komen, en zelfs de politie het heeft opgegeven.

Het Parijs zoals we dat kennen van vakantiebrochures en bekende films bestaat –op enkele bekende toeristische trekpleisters na- bijna niet meer. Hele wijken en districten zien er tegenwoordig als de scenes van een post-apocalyptische, dystopische thriller uit. Dat dit geen procentje overdreven is bewees een Fransman die met een verborgen camera de straat op ging. Hij filmde in de Avenue de Flandres (19e arrondissement) en in de gebieden rondom het Stalingrad Metro Station. De beelden van de verwoestende gevolgen van ongecontroleerde massa immigratie van jonge Noord Afrikanen spreken voor zich, en zijn een huiveringwekkende waarschuwing voor wat ook ons land te wachten staat als de grenzen niet onmiddellijk worden gesloten en alles in het werk wordt gesteld om de islam te stoppen.

Het is dat de infrastructuur nog enigszins functioneert, maar anders zou de video net zo goed in een sloppenwijk in het Somalische Mogadishu kunnen zijn opgenomen, of afkomstig kunnen zijn uit een post-apocalyptische serie zoals ‘The Walking Dead’, waarin de beschaving na een wereldramp totaal is ingestort. Het enige verschil is dat er in Parijs (nog) mensen rondlopen.

Tienduizenden illegale immigranten verdoen overdag hun tijd op straat, en wachten totdat ze een verblijfsvergunning, een appartement en een uitkering krijgen. Heel veel kans daarop is er niet meer, want de Fransen kunnen de enorme toestroom zowel maatschappelijk, financieel als sociaal totaal niet meer aan.

Misdaad en verkrachtingen geëxplodeerd, politie heeft het opgegeven

De straten zijn dichtgeslibt met afval, de stoepen volgeplempt met rotzooi, en duizenden Afrikaanse mannen hebben deze wijken opgeëist als die van henzelf. Sommigen slapen zelfs in tenten, als daklozen, en doen waar het hen maar uitkomt publiekelijk hun behoefte. Autochtone Fransen blijven er ten koste van alles weg, en zelfs de politie heeft het opgegeven de orde te handhaven, zó enorm zijn misdaden zoals berovingen, geweldplegingen en verkrachtingen geëxplodeerd. Onlangs was er bij het genoemde metrostation de zoveelste massale vechtpartij, die ontaardde in hevige rellen.

Islamitische anarchie breekt nu al uit

Nu de Fransen in steeds meer steden, ook kleinere, in de minderheid beginnen te komen, blijkt de misdaad, chaos en anarchie die bijna overal ontstaat als de massale moslim immigratie niet wordt gestopt, nog eerder te zijn uitgebroken als de grootste pessimisten hadden voorspeld. Het zal daarom vermoedelijk niet lang duren voordat deze islamitische cultuurverrijking zich ook naar de toeristische straten en plaatsen verspreidt. De ondergang van één van de meest iconische steden van het al zo lang stabiele en ooit beschaafde Europa zal dan niet meer kunnen worden afgewend. (1)

Europa gaat ten onder omdat onze leiders ons niet meer willen beschermen

Linksgroene, links-liberale, socialistische en christen-democratische goedmensen zullen vermoedelijk tot op het laatst blijven volhouden dat ze met het toelaten en vrij spel geven van de islam hun waarden en principes nooit hebben verloochend. Maar zodra heel Europa eenmaal een in puin gevallen Derde Wereldgebied zal zijn geworden, met wijd verspreide armoede, misdaad, terreur en massale vervolgingen, zal het ook voor hen veel te laat zijn om alsnog wakker te worden.

Uit de hele geschiedenis blijkt dat ieder land of volk dat weigert zijn eigen mensen, grenzen, normen, cultuur en bezit te beschermen, zonder uitzondering wordt overlopen, leeggeroofd en verwoest door barbaren. Helaas blijkt Europa anno 2016 wederom helemaal niets geleerd te hebben, of het moet inderdaad zo zijn dat men in Brussel de teloorgang van onze beschaving een aanvaardbare prijs vindt om hun megalomane visioen van een federale Europese Superstaat te kunnen realiseren.

Bron

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5755270530 ab336df57f refugee UK

Britse migranten pikken het niet en gaan staken voor de cruciale economische bijdrage die ze leveren

funny hillary clinton jokes

Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’