in , ,

De VN is walhalla voor pedofielen: topadviseur UNICEF veroordeeld wegens verkrachten kinderen

unicef 1553677616
Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

‘VN net als Vaticaan eldorado voor pedofielen' – Voormalige top VN vertegenwoordiger schat dat er zo'n 3300 pedo's actief zijn in de VN

Peter Newell, topadviseur van de bekende VN organisatie UNICEF die zich over de hele wereld inzet voor het welzijn van kinderen, is veroordeeld wegens het minstens vijf keer misbruiken en verkrachten van kinderen. Daar kreeg hij overigens slechts 6 jaar en 8 maanden gevangenisstraf voor. Het toont andermaal aan dat niet alleen religieuze instellingen zoals de Katholieke Kerk, maar ook de VN ‘eldorado's' voor pedofielen zijn.

Ook in onze eigen omgeving zijn kindermisbruikers op vergelijkbare wijze bijna altijd bekenden en in de buurt van kinderen te vinden.

De massamedia doen er het zwijgen toe over de veroordeling van deze topadviseur van UNICEF, omdat opnieuw één van hun geliefde extreemlinkse globalistische organisaties in diskrediet is gebracht. Gezien de snelle opkomst van populistische partijen is het inmiddels ook de media duidelijk dat de mensen hun neus vol hebben van overkoepelende organisaties zoals de VN, het Vaticaan en de , die inmiddels synoniem zijn met nepotisme, machtsmisbruik, chantage, geldzucht en totalitarisme.

Nr.1 voorvechter kinderrechten stiekem zelf misbruiker

De 77 jarige gevierde VN adviseur kan op een lange carrière terugblikken. In de jaren '90 was hij onderzoekscoördinator in de Commissie voor Kinderen en Geweld in Groot Brittannië, en mede auteur van het UNICEF handboek ‘Conventie over de Rechten van het Kind'. Dat laatste werk wordt gezien als een soort ‘bijbel' voor de wereldwijde bescherming van kinderen.

Newell constateerde destijds zelf dat ‘uit het onderzoek blijkt dat alle vormen van geweld, inclusief seksueel misbruik en uitbuiting, potentieel ernstige kort- en langdurige gevolgen op de ontwikkeling van kinderen hebben.' Wat hem persoonlijk echter niet hinderde om meerdere kinderen precies dat aan te doen. Zijn hoge positie bood hem er alle gelegenheid voor om zijn perverse lusten ongestoord uit te leven.

Tegenover de wereld hield hij het masker van de hoogste kinderbeschermer overeind door bijvoorbeeld voorzitter te worden van de Kinderrechten Alliantie, en leidinggevende coördinator voor ‘Children Are Unbeatable!' (CAU!), een wereldwijd initiatief om het lichamelijk straffen van kinderen te beëindigen.

Ook kreeg hij grote sommen voor initiatieven zoals ‘Save the Children' en de liefdadigheidsorganisatie Barnardo, die overigens eind jaren '90 in opspraak kwam omdat duizenden geholpen kinderen als kindslaven aan buitenlanders waren verkocht.

Oude misdaden verjaren nooit, zeker niet voor slachtoffers

De misbruikgevallen waar Newell nu voor veroordeeld is dateren uit de jaren '60. Pas recent durfden zijn slachtoffers ermee naar buiten te komen, wat aangeeft hoe moeilijk –en vaak onmogelijk- dat is. Na zijn arrestatie trad de UNICEF topman onmiddellijk terug als coördinator van de door de VN gesponsorde kinderhulporganisatie ‘Approach'.

Peter Saunders, oprichter van de Nationale Vereniging voor Mensen die in hun kindertijd werden misbruikt (NAPAC), voelt zich zwaar bedrogen door Newell, met wie hij heeft samengewerkt. ‘Vorig jaar werd onze hulplijn 94.000 keer gebeld. NAPAC is zich volledig bewust welke gevolgen deze misdaden voor de slachtoffers hebben. Daarbij maakt het niets uit hoe lang dat geleden is.'

‘Zeker 3300 pedo's actief in de VN'

In 2017 lekte het schandaal naar buiten dat VN medewerkers op zo'n 60.000 kinderen en vrouwen hebben misbruikt en verkracht. De VN deed er twee decennia lang alles aan om het misbruik niet bekend te laten worden. Degenen die dat toch probeerden werden ontslagen.

Professor Andrew Macleod, voormalige leidinggevende VN vertegenwoordiger, schat dat er in de verschillende organen en takken van de VN zo'n 3300 pedofielen actief zijn. Duizenden ‘roofzuchtige' zedenmisdadigers gaan volgens hem doelbewust bij de VN en andere hulporganisaties werken om in de buurt van kwetsbare vrouwen en kinderen te kunnen komen.

Dat gebeurt in onze dagelijkse omgeving net zo: veel kindermisbruikers zoeken een baan of positie die hen zo vaak mogelijk in contact brengt met kinderen (bijv. het onderwijs).

Volgens Macleod is het VN pedo schandaal zo mogelijk nog groter en ernstiger dan dat van de Katholieke Kerk. ‘Wereldwijd zijn er tienduizenden hulpverleners met pedofiele neigingen, maar zodra ze het UNICEF shirt dragen zal niemand hen vragen wat zij van plan zijn. Ze genieten straffeloosheid om te doen wat ze willen, iets wat in alle hulporganisaties wijd verbreid is.'

Dagelijks gemiddeld 20 kinderen verkracht

Het internationale persbureau AP heeft inmiddels bevestigd dat medewerkers van de VN zich al jarenlang schuldig maken aan het massaal misbruiken van kinderen. Iedere dag zouden er gemiddeld 20 kinderen worden verkracht. Steeds meer bij de VN aangesloten of met de VN samenwerkende 's en ‘hulporganisaties' lijken daarbij betrokken te zijn.

De eis van deze ‘hulp'instanties dat Europa en Amerika op ‘humanitaire' gronden de  grenzen openen voor miljoenen migranten klinkt in dit licht nog hypocrieter en wranger in de oren. Iedere organisatie of privé persoon die daadwerkelijk iets geeft om het lot van deze misbruikte kinderen zou namelijk onmiddellijk alle banden verbreken met deze totaal door corruptie en pedofielen verziekte transnationale instellingen, die juist dankzij miljoenendonaties van argeloze burgers en overheden onverminderd kunnen doorgaan met hun misdadige praktijken.

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6306794637 fee26f67ce MSM e1451554586326

Geen rectificaties voor meer dan 2 jaar, dag in dag uit brengen van fake news over Russiagate

Nijpels met windfarm 300x207

Klimaatpaus Ed Nijpels: klimaatakkoord doorrekening gebaseerd op aannames, gebruiken als FEITEN