in , , ,

Oeps! Slechts éénderde van alle Nederlanders gelooft ook écht dat Rutte een EU-korting gaat regelen voor Nederland

ruttebratislava

Om de stand van het land op te sommen: Nederland wil heel graag dat een korting bedingt in Brussel, maar slechts een kleine minderheid gelooft dat de premier dat ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt.

eu peilingen 25 02

Uit de wekelijkse peilingen van Maurice de Hond blijkt: Nederland trapt niet zomaar meer in alle mooie geintjes van Mark Rutte. Er was de afgelopen tijd veel berichtgeving over het feit dat Nederland zich verzet tegen een verhoging van het EU-budget; Rutte vecht kennelijk als een leeuw om te zorgen dat hoofdsponsor Nederland wéér opnieuw meer gaat bijdragen.

Maar gerust op een goede afloop zijn Nederlanders allerminst. Slechts 37% vertrouwt erop dat Rutte alles in het werk zal stellen om een verhoging van de jaarlijkse bijdrage voor Nederland tegen te houden. En misschien nog wel erger: 85% gelooft blindelings dat Nederland best bereid is door de pomp te gaan en die hogere EU-bijdrageg ewoon te slikken. Zelfs 79% van de -stemmers heeft niet het idee dat Nederland het veto-recht zal gaan inzetten.

Een flinke pak op het broek voor de minister-president, dus, deze peiling. Maar voor één man moet de peiling wél een warm bad zijn: EU-commissaris Frans Timmermans. 49% vindt hem een ‘goede commissaris', waaronder naast topcijfers van de PvdA (80%) ook (78%) en GroenLinks (69%) lovend zijn. Ronduit vernietigend zijn echter de FVD- (7%) en PVV-aanhangers (12%).

Gelukkig dus maar voor het partijkartel. Ondanks dat nu het fabeltje Rutte wordt doorgeprikt, hebben ze altijd nog Frans Timmermans achter de hand als het vriendelijke gezicht van Brussel dat ons wel gewoon keiharde miljardenbijdrages en EU-censuurwetgeving door de strot mag duwen.

Want uiteindelijk wint gewoon de EU. Altijd.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 2031

VN-medewerkers verantwoordelijk voor 60.000 verkrachtingen – duizenden pedofielen in dienst

merocsur

Handelsverdrag EU-Mercosur: Stop het nieuwe TTIP