in ,

VNO-NCW eist afgrijselijke testsamenleving: “Elke dag testen!”

Het is tijd om ons met man en macht te verzetten tegen de zogenaamde “testsamenleving,” die vandaag door werkgeversbond VNO-NCW geplugd wordt. Doen we dat niet, dan wordt deze gruwelmaatschappij een feit.

Je kunt dan niets meer doen zonder een negatieve test te tonen óf te bewijzen dat je gevaccineerd bent. Deze kant moeten we niet op willen als gemeenschap!

VNO-NCW – dat er altijd is voor het grote bedrijfsleven en de multinationals – wil druk op de zetten om de boel weer wat meer open te gooien.

Hoe? Door de testsamenleving te creëren. Hier legt VNO-NCW uit hoe ze dit voor zich zien:

In de eerste fase moet er grootschalig getest worden “in regio’s met veel besmettingen.” Dat grootschalige testen komt er in plaats van lockdowns als het aan VNO-NCW ligt.

“In regio’s met hoge besmettingsgraad alle inwoners testen (in 2 tot 3 rondes – doorlooptijd 10 dagen),” schrijft de organisatie. “Positief getest? Dan in isolatie.”

Dit moet allemaal gebeuren door “mobiele” testteams. “Per team 7.000 testers.” De geschatte kosten: 30-50 miljoen per regio.

Dat wordt dus betaald door de belastingbetaler. Door u en mij.

In fase 2 moeten “we” …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
red tomatoes

Toezichthouder NVWA stond kwekers toe te vaccineren met verboden middel V10

COVAX-brochure: vaccin tegen EU-propaganda