in

Volgende meesterzet van Vladimir Poetin

Een Nederlandse politicus roept op om grondtroepen naar Syrië te sturen omdat hij vindt dat dit de manier is om de vluchtelingenstroom te stoppen.

Dat wordt dan leuk want wanneer ze eenmaal in Syrië zijn aangekomen, treffen ze daar troepen die ze liever niet tegen zouden komen.

Russische versterkingen die zullen meehelpen in de strijd tegen, ja je raadt het al, ISIS! De door Amerika en Israël zelf gecreëerde vijand die nu door alles en iedereen wordt bestreden. Een tegenstander waarvan iedereen ook weet dat het een proxy is voor iets anders.

Niet alleen Russische troepen worden naar Syrië gestuurd, maar ook Russische gevechtsvliegtuigen en helikopters met bijbehorend personeel. De Russen zullen worden gestationeerd op een basis net buiten Damascus die onder controle staat van Assad.

Niemand kan hier iets van zeggen want net zoals iedereen dat doet zo draagt ook Rusland zijn steentje bij in de strijd tegen ISIS, ookal doen ze dit vanaf Syrisch grondgebied dat onder controle staat van Assad. Iedereen bestrijdt tenslotte ISIS nietwaar? Een schone zaak volgens onze liegende, bedriegende en vooral oorlogszuchtige “leiders”.

De komende weken zullen er dan ook duizenden Russische in Syrië arriveren, inclusief adviseurs, instructeurs , technisch en logistiek personeel, alsmede de piloten die de gevechtsvliegtuigen en helikopters zullen besturen.

Hiermee doet Vladimir Poetin weer een onverwachte zet waarmee hij het Westen weer schaak zet.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

Photo by RussianTrooper


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JvdH
5 jaren geleden

De US stuurt inmiddels meer troepen en zwaar wapentuig naar de Oekranie. En de EU burgers kijken gelaten toe” -hoe Europa een nieuw slagveld wordt. De Eu burgers stemmen “nog steeds op foute politici” -er wordt ook gesjoemeld met de stemmen. De verdeling van de stemmen is een groot vraagteken. Kloppen doet het in ieder geval al jaren niet meer.

joke
5 jaren geleden

goede zet van poetin super slim zeg. en waarom zie ik dit niet staan op de krant van de telegraaf? bang dat ze moeten zeggen kijk die poetin eens? ze kunnen dan niet meer om hem heen. en ze kunnen hem dan ook niet meer afkraken zoals altijd. ik hoop een ding dat poetin isis re onder krijgt.

Sjors
5 jaren geleden

Des te eerder een leger Russen komt om ISIS op te ruimen, des te sneller het weer veilig wordt in de regio -en de Syriërs zelf eindelijk veilig kunnen leven in eigen land -en niet meer hoeven te vluchten. De bemoeienis van de VS heeft tot de huidige grote vluchteling stroom geleid. Het smerige Opgezette plan van de VS wordt nu verstoord door de Russen. De reactie van de US / Eu is erg verdacht. De VS willen alleen Assad afzetten -de honderd-duizenden of milfoen doden hierdoor zal de VS niets kunnen schelen. Gaat de US alleen om de macht over de grondstoffen. Het grote schaalspel door een voormalige veiligheid adviseur spreekt boekdelen. En die NL. politicus snapt niets van een gefragmenteerd Syrië. Iedereen vacht tegen elkaar

Marcel
5 jaren geleden

Putin moet de VS definitief blokkeren om nog verder overal oorlog te voeren.
Putin zit in Syrie militair strategisch zo goed dat Amerika alleen maar een wereldoorlog riskeert wanneer ze nog verder gaan. Het grote uitbreidings-plan van deVS is voorbij

Gepensioneerden hoeven zich geen zorgen meer te maken, DNB legt problemen neer bij de jongeren

TIP: Zet de NOS op zwart tijdens Prinsjesdag 2015 en kijk naar noNOnSense