in

Volgende meesterzet van Vladimir Poetin

5403093522 66189aedb4 russia army

Een Nederlandse politicus roept op om grondtroepen naar Syrië te sturen omdat hij vindt dat dit de manier is om de vluchtelingenstroom te stoppen.

Dat wordt dan leuk want wanneer ze eenmaal in Syrië zijn aangekomen, treffen ze daar troepen die ze liever niet tegen zouden komen.

Russische versterkingen die zullen meehelpen in de strijd tegen, ja je raadt het al, ISIS! De door Amerika en Israël zelf gecreëerde vijand die nu door alles en iedereen wordt bestreden. Een tegenstander waarvan iedereen ook weet dat het een proxy is voor iets anders.

Niet alleen Russische troepen worden naar Syrië gestuurd, maar ook Russische gevechtsvliegtuigen en helikopters met bijbehorend personeel. De Russen zullen worden gestationeerd op een basis net buiten Damascus die onder controle staat van Assad.

Niemand kan hier iets van zeggen want net zoals iedereen dat doet zo draagt ook Rusland zijn steentje bij in de strijd tegen ISIS, ookal doen ze dit vanaf Syrisch grondgebied dat onder controle staat van Assad. Iedereen bestrijdt tenslotte ISIS nietwaar? Een schone zaak volgens onze liegende, bedriegende en vooral oorlogszuchtige “leiders”.

De komende weken zullen er dan ook duizenden Russische militairen in Syrië arriveren, inclusief adviseurs, instructeurs , technisch en logistiek personeel, alsmede de piloten die de gevechtsvliegtuigen en helikopters zullen besturen.

Hiermee doet Vladimir Poetin weer een onverwachte zet waarmee hij het Westen weer schaak zet.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

Photo by RussianTrooper cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5938044379 ab03357148 pensioen1

Gepensioneerden hoeven zich geen zorgen meer te maken, DNB legt problemen neer bij de jongeren

maxresdefault

TIP: Zet de NOS op zwart tijdens Prinsjesdag 2015 en kijk naar noNOnSense