in , , ,

Voor de Nederlander gaat basisrecht op voeding en onderdak op de schop: Bed, bad en brood voor illegalen

-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 januari 2015 invoeren. Dit betekent de doodssteek voor onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 januari wordt doorgevoerd.

PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op , kleding en opvang.


De Raad van heeft vandaag in een rapport op de vingers getikt: de moet namelijk ook uitgeprocedeerde en ongedocumenteerde migranten opvangen.

Nederland schendt volgens het comité enkele basisrechten van illegalen, zoals het aanbieden van voedsel, kleding en onderdak. Zaken waar iedere burger recht op heeft.

Het rapport van de Raad van Europa gaat nu naar het Europese Comité van Ministers. Dat comité beslist uiteindelijk of Nederland het asielbeleid moet aanpassen. Deze beslissing wordt begin volgend jaar verwacht. Teeven wacht die beslissing af, laat hij in een reactie weten.

 

Foto via Flats!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belasting is diefstal!

Vijftigtal PinkRoccade-gemeenten valt over tariefsverhoging à 50%