in , , ,

Voor de Nederlander gaat basisrecht op voeding en onderdak op de schop: Bed, bad en brood voor illegalen

4732928749 2a35e8df5b illegaal1

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 januari 2015 invoeren. Dit betekent de doodssteek voor onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 januari wordt doorgevoerd.

PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.


De Raad van Europa heeft Nederland vandaag in een rapport op de vingers getikt: de overheid moet namelijk ook uitgeprocedeerde asielzoekers en ongedocumenteerde migranten opvangen.

Nederland schendt volgens het comité enkele basisrechten van illegalen, zoals het aanbieden van voedsel, kleding en onderdak. Zaken waar iedere burger recht op heeft.

Het rapport van de Raad van Europa gaat nu naar het Europese Comité van Ministers. Dat comité beslist uiteindelijk of Nederland het asielbeleid moet aanpassen. Deze beslissing wordt begin volgend jaar verwacht. Teeven wacht die beslissing af, laat hij in een reactie weten.

 

Foto via Flats! cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
B2ESVXkCMAA3OE31

Belasting is diefstal!

4970997820 2f60057584 PinkRoccade1

Vijftigtal PinkRoccade-gemeenten valt over tariefsverhoging à 50%