in , , ,

Belasting is diefstal!

B2ESVXkCMAA3OE31

De overheid moet de veiligheid garanderen en het recht op zelfbeschikking veiligstellen. Niet meer dan dat. Politie en defensie slokken slechts 7% op van de overheidsbegroting, dus ook van de gelden die aan de samenleving worden onttrokken.

Bij het CDA staat op de themapagina Economie en Europa bovenaan, de samenleving bungelt op de bodem van de pagina en veiligheid komt er überhaupt als thema niet op voor. Dat verfoeide Europa dat ons alleen maar geld kost en niets oplevert, geld waarvoor wij allemaal moeten werken, maar wat de overheid straffeloos kan pakken van uw bankrekening als het haar uitkomt. Als er straks weer een VVD’er vlak voor de verkiezingen gaat roepen hoe trots Nederland kan zijn op zichzelf juist omdat we de boel in een betere staat achterlaten voor generaties die nog moeten komen, kan hij gelijk hebben, maar opnieuw zijn er 4 jaar verstreken, waarin iedereen die iets in die 4 jaar heeft bereikt dat zeer zeker niet aan de overheid heeft te danken, tenzij hij dienstverlener is en de overheid als grootste klant heeft.

In de huidige democratie kan 1 persoon met voldoende macht in het achterkamertje de wil van miljoenen negeren. Wanneer de overheid 7% zo groot zou zijn als nu het geval is, dus 93% van de taken zou afstoten (alles behalve veiligheid en defensie) en mensen zelf de keuze zou geven over hoe zij hun loon besteden, omdat het brutoloon dan in geen geval meer het nettoloon zal overstijgen, moet je kijken wat er dan gebeurt. Dan kan iedereen ineens heel makkelijk kopen wat hij wil, is zuinigheid geen noodzaak meer, zal de economie floreren! Dus ook de werkgelegenheid!! Als de overheidskrimp is doorgevoerd, hoeft niemand zich meer te beklagen over de acties van een overheid, omdat de overheid dan beperkt is in wat ze kan aanrichten. De overheid moet zo klein mogelijk worden om vrijheden te kunnen garanderen. Een kleine overheid moet worden verankerd in de grondwet! De Nederlander is na de oorlog in slaap gesust door vadertje staat, die hem een minderwaardigheidscomplex heeft aangemeten (de Nederlander heeft dat óók laten gebeuren!), maar hij moet wakker worden en nemen wat van hem is.

Nu betaalt men bij het krijgen van loonbelasting, als men het uitgeeft, daartussenin betaal je belasting over een fictieve rente op je spaarsaldo en als men overlijdt, althans de erfgenamen betalen dan. Op alle denkbare momenten in het leven heb je het voorrecht belasting te betalen, laten we een vreugdedansje doen. Dat die Hollanders altijd zo zeuren, hoe zou dat nou komen? Misschien zijn oorspronkelijke Nederlanders wel het neusje van de zalm als je ze vergelijkt met andere volkeren, misschien zijn wij wel slimmer dan iedereen, zijn wij het brein en is de rest van de wereld de rest van het lichaam.

Hoogleraar Roel Beetsme, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, verwoordt in zijn artikel “Staat pakt meer van elke euro dan u denkt” beter dan ik dat doe hoe de staat uw geld opkluift. Ik vroeg mij namelijk af hoeveel belasting men betaalt als je het over een heel leven bekijkt. Hij rekent voor dat 80% van iedere euro naar de staat terugvloeit. 80%! Tot 20 september van ieder jaar werkt u zich dus feitelijk uit de naad enkel en alleen om de linkse hobby’s van Den Haag te kunnen bekostigen! Lees dat artikel en word wakker mensen.

Diezelfde overheid zegt continue dat inflatie goed is voor de economie. De inflatie is nog niet eens meegenomen in de berekeningen van de hoogleraar, maar het is zeker niet goed voor de economie. Een groot onderdeel van inflatie is namelijk dat de overheid geld blijft bijdrukken om aan z’n verplichtingen te voldoen, dus is het enkel de overheid die weet op die manier z’n reserves op te vullen, terwijl uw vermogen alsmaar minder waard wordt op deze wijze. Diefstal op diefstal op diefstal. Daarbij vergeleken is het afromen van de pensioenen maar kinderspel!

Lees verder via E.J. Bron.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4295081365 aa153cc2a2 slaven1

Buitenlandse ‘slaven’ verloot onder tuinders

4732928749 2a35e8df5b illegaal1

Voor de Nederlander gaat basisrecht op voeding en onderdak op de schop: Bed, bad en brood voor illegalen