in ,

Voormalige topviroloog Amerikaanse overheid: Covid-19 werd verspreid door griep vaccinaties

person holding clear plastic bag

Een topviroloog die voor de Amerikaanse overheid werkte en haar hele leven virussen bestudeert om vaccins te ontwikkelen, en wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling van HIV, bevestigt dat er geen bewijs is van een geïsoleerd SARS-CoV-2 virus – een feit dat ook de CDC onlangs heeft moeten toegegeven -, en levert een sterke onderbouwing voor haar these dat Covid-19 vooral ontstaan is door recente griepvaccinaties.

Dat komt overeen met de bevindingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat vorig jaar ontdekte dat ontvangers van het griepvaccin 2017-2018 een veel hogere kans hadden ‘corona’ te krijgen.

Dr. Judy Mikovits (ook geschreven als Michowitz) publiceerde op het hoogtepunt van haar carrière een artikel in ‘Science’, dat een schok teweeg bracht in de wetenschappelijk wereld.

Ze toonde namelijk aan dat het algemene gebruik van dierlijke en menselijke weefsels (in vaccins) een verwoestende golf van allerlei chronische ziekten heeft veroorzaakt.

Nadat ze door rechtstreekse bemoeienis van Anthony Fauci 5 jaar lang zwijgplicht kreeg opgelegd voor wat ze had ontdekt, schreef ze er onder meer het boek Ending Plague, A Scholar’s Obligation in an Age of Corruption over.

Vooral sinds vorig jaar is ze een wereldwijd bekend geworden Covid-kritische wetenschapper. Dat de CDC na diverse WOB verzoeken onlangs geen bewijs kon leveren van isolatie uit een mens (en daardoor het bestaan) van het ‘nieuwe coronavirus’ en daarmee Covid-19, komt volgens haar omdat het in de eerste plaats nooit een menselijk virus is geweest.

Het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus kan alleen worden gekweekt en gerepliceerd in cellijnen van de nieren van apen, die al sinds de jaren ’60 worden gebruikt om virussen te ‘bewijzen’.

Deze apen cellijnen, die zijn besmet met latente retrovirussen, worden sinds de jaren ’90 door middel van vaccins tegen de griep, MMR (mazelen, bof, rode hond) en polio in de bevolking geïnjecteerd, en vormen de enige vector waardoor SARS-CoV-2 mensen ziek zou maken.

‘Covid in lab gecreëerd en verspreid via griep vaccinaties’

Ieder lab dat beweert het SARS-CoV-2 virus uit mensen te hebben geïsoleerd heeft bepaalde samples in deze apen niercellijnen geplaatst om de replicatie van het vermeende virus te ‘bewijzen’.

Om te bepalen of er inderdaad een dergelijk ‘nieuw coronavirus’ bestaat, moet het eerst uit het bloed, speeksel of longslijm van een geïnfecteerd persoon worden gehaald. Het RNA van SARS-CoV-2 kon echter nergens worden gekweekt in een menselijke cellijn, maar enkel in de genoemde apen cellijnen.

Er is daarom geen enkel bewijs dat dit zogenaamde ‘nieuwe virus’ van mens op mens kan worden overdragen, laat staan door gezonde mensen zonder symptomen.

Omdat de huidige griep-, MMR en polio vaccins dezelfde apen cellijnen bevatten, is de enige manier waarop SARS-CoV-2 kon ontstaan en zich kon verspreiden via …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3384095809 bcf7931819 mindcontrol

EHBO-kit: Maak jezelf bestand tegen mind control

man reading papers in front of computer

Diefstal GGD-data blijkt nog veel groter dan beweert, bijna niemand wordt geïnformeerd