in ,

EHBO-kit: Maak jezelf bestand tegen mind control

3384095809 bcf7931819 mindcontrol

We worden in deze tijd als in geen andere uitgedaagd. Voortdurend bestoken de massa media de bevolking met angstaanjagende berichten. Het is net alsof ieder land bij toerbeurt een maatregel invoert om de rest van de wereld schrik in te boezemen.

Als bewuste mens wil je met alle kracht staande blijven. Bijgaande gratis training kan je daarmee helpen. Jij bent de regisseur van je leven en niet de Matrix. De training biedt je mogelijkheden om jezelf tegen mind control bestand te maken. Veel succes ermee.

Training

Deze training is geschreven voor iedereen die wil voorkomen dat hij tegen zijn wil wordt beïnvloed door mind control of wil weten wat hiertegen kan worden ondernomen.

Wanneer je gelooft dat je niets meer kan veranderen aan de situatie waarin je leeft en je je niet meer kan verzetten tegen de organisatie van de maatschappij en dat alles minder wordt voor de in het algemeen, vanaf dat moment ben je slachtoffer van mind control.

Dat is namelijk het moment dat je niet meer in je eigen kracht en kunnen gelooft, maar in je zwakte. Vanaf dat moment geloof je in de kracht van de en de multinationals die de aarde in hun ijzeren greep houden.

Zoals ik in ‘Nieuwe Tao' heb beschreven kiest de mens ervoor om te leven volgens illusies zoals autoriteit, vertrouwen, enzovoort.

Mind control speelt daarop in en tovert de burger of de consument een wereld voor waarin hij gaat geloven dat hij onvoldoende zelfvertrouwen heeft. In plaats daarvan kan hij ook ervoor kiezen te vertrouwen op zijn eigen waarneming en om zijn eigen mening te vormen, ondanks wat de meerderheid vindt.

Dat is waar mind control over gaat. Het leidt tot het aansturen van de menselijke geest, van zijn doen en laten, van zijn overgave aan de wil van iemand die hem bestuurt en aanstuurt.

Onze geest is echter zo krachtig dat het kan bepalen of we ons laten sturen door media, autoriteiten, , multinationals of door ONSZELF.

Op het moment dat we ons bewust zijn van  …..

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De gehospitaliseerde

In ziekenhuis opgenomen “Covid”-patiënt die spijt had dat hij de prik niet had gekregen op BBC News zender is een ACTEUR

person holding clear plastic bag

Voormalige topviroloog Amerikaanse overheid: Covid-19 werd verspreid door griep vaccinaties