in

Waar blijven Amerika’s bewijzen?

Amerika weet het zeker. Die raket die het vliegtuig vol met Nederlanders uit de lucht schoot kwam uit gebied dat in handen is van de pro-Russische opstandelingen. En: er zijn bewijzen. Amerika weet het zeker. is bezig om vanuit Rusland Oekraïne te bestoken. Er zijn, wederom, bewijzen.

En elk moment kunnen er meer raketten vanuit Rusland naar de rebellen worden gebracht, meldt Amerika. Natuurlijk zijn ook daar bewijzen van.

beginnen de rest van de wereld aan het twijfelen te krijgen over Amerika’s stelligheid. Dat doen ze met een simpele opmerking: als de VS zegt bewijzen te hebben, toon die dan.”

Alleen: niemand die ook maar iets te zien krijgt. Deze week vroeg ik minister Timmermans of de Amerikanen foto’s hebben laten zien die zijn gemaakt door , of radarbeelden, of . Hij ontweek de vraag.

De Russen beginnen de rest van de wereld aan het twijfelen te krijgen over Amerika’s stelligheid. Dat doen ze met een simpele opmerking: als de VS zegt bewijzen te hebben, toon die dan.

Tot nog toe blijft het bij harde Amerikaanse uitspraken die in anonieme omstandigheden worden gedaan. De journalisten die het Pentagon verslaan worden ‘off the record’ bijgepraat. Maar geen spat beeld of audio om de beweringen te ondersteunen.

Sterker nog: het Pentagon kon niet eens de authenticiteit bevestigen van het inmiddels beroemde filmpje van het vervoer van de mogelijk gebruikte raketwerper naar Rusland.

Het enige plaatje dat we een week lang te zien kregen is een raar soort kaartje waar wat icoontjes op zijn getekend. Het verscheen op de Facebookpagina van het State Departement maar een woordvoerder wist niet te vertellen wie het had gemaakt.

Vrijdagavond laat, misschien als antwoord kwam er een naar buiten van een Russische basis die uitgebreid leek met extra gebouwen en mogelijk auto’s. Het toont volgens de Amerikanen de opbouw van materieel aan bij de Oekraïense grens.

De Russen noemden het een nietszeggende plaatjes dat onderdeel is van een ‘ongefundeerde lastercampagne’.

“Nu steeds harder aandringt op sterkere sancties bij de VN, kan de VS het echt niet alleen laten bij ‘geloof ons nou maar gewoon’.”

via zaplog.

Photo by byus71 (+ 500.000 VIEWS!!! Thank you!!)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
5 jaren geleden

Jo.Biden en John Kerry zijn opruiers.
.
Zelfde Slag als Hans van Baalen en Verrhofstadt
………..Bewijzen !!
Er zijn -en waren geen bewijzen -zoals de VS wilde. Het zat anders .
Overigens vloog er wel een jachtvliegtuig in de buurt van dit toestel.

Lidia
5 jaren geleden

Politici hebben gewacht op een reden om een chantage aanslag te laten plegen. Daarin zijn deze criminelen niet geslaagd, Ze zijn dus vrerantwoordelijk voor bijna 300 doden. Anders wss het binnen nederland gebeurd. Men had al geen moeite met de WTC op 9/11

De aarde ligt onder vuur van meteorieten

MH17, de door Lagarde voorspelde “reset” is begonnen