in

Waar gaan we heen? Vroeg Aylan. Europa, zei zijn vader die een nieuw gebit nodig had

Aylan

Aylan Kurdi kwam samen met zijn moeder en broertje Galip om tijdens de overtocht naar Kos. Hij spoelde aan op het strand van Bodrum. Zijn tante Tima Kurdi vertelt op een persconferentie hoe zijn moeder eerst niet wilde gaan. “Ik ben zo bang van water en ik kan niet zwemmen,” had ze gezegd.

Maar ze liet zich overtuigen door haar man. “Het water is zo kalm, zo helder, en daarom weet ik dat het veilig is om over te steken”, zei Abdullah. Zijn zoontje Aylan zag de tocht ook wel zitten. “Waar gaan we heen?” vroeg hij. “Europa”, zei zijn vader.

Lees verder via de Bron: Wel.nl

De leugenmedia, politiek, linkse opiniemakers en naïeve soepbedelers gingen kompleet aan het fantaseren: Het kind zou met zijn ouders op de vlucht geweest zijn voor ‘oorlog en geweld’, journalistieke feitencontrole was onnodig, en al wie daar een vraagteken bij plaatste werd afgeschilderd als harteloze onmens. Het beeld werd gebruikt om de Europeanen ‘schuldig’ te verklaren, en open grenzen te eisen.

Maar vandaag duikt de waarheid keihard op. In een interview door Skynews met de tante van de familie, die in Canada woont, erkent zij eindelijk de waarheid: de familie probeerde niet naar Europa te komen om te vluchten voor oorlog of geweld, maar omdat de vader een… nieuw gebit nodig heeft.

https://youtu.be/QZUuoaq1MLM

Niks geen oorlog, niks geen geweld, niks geen vervolging door de boze Assad of ISIS:  een tandprobleem, meer niet.

Lees verder via de Bron: REACT

Instant update:

De BBC legt uit waarom de man geen gebit heeft:

“Volgens de Canadese journalist Terry Glavin, die met de tante sprak in Vancouver, werd Alans vader Abdullah gekidnapt tijdens het beleg door IS van Kobani eerder dit jaar en werden al zijn tanden er uit getrokken.”

Hij is kortom gemarteld en kampt nog dagelijks met de ondraaglijke gevolgen daarvan.

Lees verder via de Bron: Joop.nl

Met dank aan

 

En nog meer van het verhaal hier

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6242290652 76f1370a6c imf ecb e1436983914301

ECB zet bronzen boom(stabiliteit en groei) voor hoofdkantoor

3071528506 ab74984f8e muslims

Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims waaronder duizenden jihadisten