in , ,

Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims waaronder duizenden jihadisten

‘Stroom vluchtelingen zal ons hele continent in een oorlogszone veranderen’ 
Ze zúllen komen, niet met tien-, maar met honderden miljoenen. Zoals het er nu voorstaat zullen onze leiders helemaal niets doen om deze met afstand grootste invasie uit de menselijke geschiedenis te stoppen.

De reguliere media zetten de Hongaarse premier Urban, die waarschuwde dat er tientallen miljoenen moslims op Europa afkomen, natuurlijk meteen weg als ‘extreem rechts’ en ‘populistisch’. Immers, de gevestigde orde wil dat u maar één ding onthoudt, en dat is het beeld van het verdronken jongetje in Turkije, dat in korte tijd het symbool is geworden van alle politieke en maatschappelijke krachten die willen dat wij de grenzen wijd openzetten voor de komst van miljoenen immigranten.


Miljoenen, schreven we? De Italiaanse media beginnen door te krijgen dat dit nog maar het begin zal zijn, en verwachten dat Europa overlopen zal worden door maar liefst 200 miljoen moslims. En velen van u vonden de term ‘invasie’ overdreven?

Oorlogsgebied? Nee dit is Griekenland

video is verwijderd

‘Europa straks oorlogszone door 200 miljoen vluchtelingen’

De toonaangevende Italiaanse krant Corriere della Sera, vaak geciteerd in het buitenland, schreef deze week dat ‘de wanhoop van miljoenen mensen ,die worden gemanipuleerd door mensensmokkelaars en terreurgroepen, eveneens een instrument is voor de desintegratie van hun thuislanden als van de destabilisering van de (Europese) gastlanden.’

‘Er wordt geschat dat er in de komende 20 jaar in sub-Sahara Afrika 900 miljoen inwoners bijkomen. Daarvan zullen er minstens 200 miljoen op zoek zijn naar werk. De chaos in hun thuislanden zal hen verder naar het noorden drijven. Dat is de toekomst. Die zal niet vanzelf weggaan, en door het te negeren zal de huidige crisis, die al verwoestend genoeg is, verbleken.’

Lees verder via de Bron: xandernieuws

video is verwijderd

Schoolbestuur stuurt kledingadvies dochters naar ouders ivm naastgelegen AZC

Die Welt meldt dat een school in Beieren de ouders van hun leerlingen een brief heeft gestuurd met het verzoek hun dochters “conservatief” gekleed naar school te sturen, dit om de migranten in het naastgelegen AZC niet voor het hoofd te stoten

Lees verder via de Bron: NUjij.nl

Dit zijn geen relletjes meer, getuige deze beelden van Parijs opgenomen op 4 september, maar dit lijkt op een burgeroorlog

video is verwijderd

Waarom komen er alleen maar jonge, mannelijke asielzoekers?

Veel mensen in Duitsland willen zich niet meer door regenteske lobbyisten laten wijsmaken waar ze naar moeten luisteren, wat ze moeten lezen, eten en drinken. Ze verzetten zich niet alleen tegen steeds meer asielzoekerscentra, die zij over de hoofden van de gedupeerden heen voor hun huisdeur krijgen, ze beginnen zich ook af te vragen waarom er bijvoorbeeld alleen maar jonge, vrijgezelle, van testosteron overstromende mannen komen.

In iedere halfweg geciviliseerde samenleving wordt gezegd bij levensgevaar: “Vrouwen en kinderen eerst”. Dus óf deze vluchtelingen komen niet uit “levensgevaar” óf niet uit een civilisatie. In plaats daarvan komen er van kracht overstromende mannen uit vaak niet omstreden regio´s en met zeer goede voorstellingen en eisen wat ze wel willen en wat niet. In de regel komen er geen jonge, gekwalificeerde vakmensen naar Duitsland, maar mensen die in hun thuislanden niet echt als de elite van hun volk bekend stonden,crimineel of psychisch ziek zijn.

Bij de meeste van hen gaat het gewoon om pure economische vluchtelingen, die gewoon in de sociale hangmatten van Duitsland op kosten van de Duitse belastingbetaler willen liggen.

Maar ook jonge familievaders vluchten uit Turkije en naar het beloofde paradijs Duitsland. Ze laten eerst vrouw en kinderen achter. Hoewel ze door veilige derde landen reisden, en hun asielaanvraag in dat land zouden moeten indienen, waarin ze het eerst binnenkwamen, zet de Duitse regering ze niet uit naar dat desbetreffende land, maar staat hen een asielaanvraag op Duits grondgebied toe. De Duitse grondwet biedt niet alleen het recht om asiel aan te vragen, maar ook het recht op gezinshereniging als de asielaanvrager eenmaal de begeerde verblijfsvergunning in bezit heeft met de aanspraak op kinderbijslag. Dan worden de familieleden gehaald.

Lees verder via de Bron: E.J. Bron

Slagveld op Lesbos

-commissaris Frans Timmermans werd in Kos uitgejoeld

IS: “We hebben al 4.000 strijders Europa binnengesmokkeld”

IS heeft naar eigen zeggen al “duizenden jihadisten” Europa binnengesmokkeld. De strijders mengden zich ‘anoniem’ tussen de duizenden onschuldige vluchtelingen die naar West-Europese landen trokken. Een smokkelaar die in dienst van de extremisten werkt, stelt dat de operatie die nog altijd volop aan de gang is, “een compleet succes is.”

Hij sprak met de Amerikaanse website Buzzfeed en waarschuwde glimlachend als volgt: “Wacht maar.” IS stuurt haar strijders langs de slecht bewaakte Turkse grens richting onze contreien. Intussen heeft de extremistische moslimgroepering al 4.000 strijders “gevechtsklaar” in Europa gestationeerd, beweert de spilfiguur die anoniem wilde blijven. De strijders zijn uit op revanche voor de luchtaanvallen die uitgevoerd worden onder leiding van de Amerikanen. “Als ze ons aanvallen, dan slaan we terug.”

“We maken gebruik van de generositeit van de ontwikkelde westerse landen om samen met de vluchtelingen die landen te infiltreren.” Volgens hem heeft de meerderheid van de strijders Zweden en Duitsland gekozen als eindbestemming. “Ze maken de reis als vluchtelingen en vragen dan bij aankomst asiel aan.”

Lees verder via de Bron: HLN.be

Wat dit betekent voor de EU? Omdat het weinig zinvol lijkt een feitenrelaas te schrijven waar al zo vele feitenrelazen geschreven zijn, willen we hier volstaan met een verwijzing naar een meest uitgebreid en gedetailleerd artikel van Franklin ter Horst.

En al is er maar 1 procent kans dat buiten-Europese vluchtelingen, grotendeels moslims, eens de meerderheid in Europa zullen vertegenwoordigen: Durven wij dan dat risico te nemen? Willen wij dat voor onze kinderen? Geven wij onze kinderen en kleinkinderen  hiermee een ‘veilige haven’? Een veilig thuisland? Of zullen ze straks precies zo vluchten als de vluchtelingen van vandaag?

En een zo mogelijk nog grotere vraag: Ligt hier een hoofdreden besloten waarom we de EU zachtjesaan ook zien transformeren van democratie naar dictatuur? Naar een heuse dictatuur zoals eerder onder Ghaddafi, Assad, Moebarek, Saddam Hussein, en Mohammad Reza Pahlav (Sjah van Perzië)?

Lees verder via de Bron: nachthemel

Immigratiegolf – Zal Europa nog steeds Europa zijn?

Zorgwekkende groei van salafisme in Duitsland

Het aantal salafisten in Duitsland neemt razendsnel toe. Er behoren al meer dan 6.300 mensen tot de fundamentalistische stroming binnen de islam.

Dit heeft de baas van de binnenlandse veiligheidsdient BfV, Hans-Georg Maaßen, zaterdag gezegd tegen de publieke omroep RBB. Enkele jaren geleden werden nog 2.800 salafisten geteld.

Maaßen noemt de zeer snelle groei ‘zorgwekkend’. Steeds meer jongeren tussen de 18 en 30 jaar voelen zich aangetrokken tot het salafisme. Er is een ”jeugdcultuur” ontstaan waarin het ”cool” wordt gevonden naar strijdgebieden in Syrië of Irak te reizen.

Lees verder via de Bron: NU.nl

Asielzoekers wildpoepen station Emmen onder

Het NS-station te Emmen (Drenthe) kampt met een wildpoepprobleem. De bij het station in de bosjes overnachtende vluchtelingen die de laatste bus naar Ter Apel hebben gemist, poepen de boel onder en veroorzaken overlast.

De asielzoekers komen per trein aan op station Emmen waar ze moeten overstappen op de bus naar Ter Apel. Maar de laatste bus naar Ter Apel vanaf Emmen vertrekt al om 21:30 uur ‘s avonds.

Asielzoekers die met een latere trein arriveren rest niets anders dan in de bosjes te overnachten en gebruik te maken van de uitgebreide humane service op elk NS-station zoals een gratis toegankelijk openbaar toilet wat toch een integraal onderdeel van beschaving is en daar ook hun behoefte te doen wegens het standaard niet bestaan van elementaire openbare voorzieningen zoals toiletten op en rond NS-stations.

Lees verder via de Bron: ThePostOnline

End Times: Europe crumbles under the devastating Impact of Mass Immigration

video is verwijderd

En waarom?

Dit alles vanwege een pijpleiding?

gasSupplyAndDemand

southAndBluestream

arabGasPipeline

syria-turkey

levantprovince2

Lees verder via de Bron: Maps: Home

Hier is in 2012 al door de mannen van No Agenda aandacht aan besteed.

 

Vluchtelingenstroom Made in Europe

Regimewissel in Afghanistan en Irak was het doel van de VS met hun invallen in 2001 en 2003, met hulp van Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Regimewissel was ook het doel van Frankrijk en Engeland toen ze in 2011 de no-flyzone boven Libië instelden tegen Kadhafi. En in Syrië geven de westerse landen al jaren steun aan groepen die president Assad weg willen hebben.

Dit zijn niet toevallig de landen waar nu de meeste vluchtelingen vandaan komen. Het zijn dus ‘regimewissel-vluchtelingen’, zegt James Paul, een bekende politiek wetenschapper die voorheen directeur was van het Global Policy Forum in New York. Het is geen mooi woord, maar het helpt wel om een cruciaal element van het verhaal te begrijpen.

Doorgaans wijten Europeanen de ellende in het Midden-Oosten aan fanatisme, corruptie, dictatuur en economische mislukking. Oorzaken waar ze zelf niet verantwoordelijk voor zijn. ‘Maar ze zwijgen over militaire interventies en regimewissel waar ze wel verantwoordelijk voor waren, en waar hele staten door zijn ingestort’, aldus Paul.

Lees verder via de Bron: ravage-webzine.nl

Vergeet niet dat er ook andere gevallen zijn! Het zijn niet alleen maar strijders en jonge mannen….

Photo by Bird Eye


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JvcH
5 jaren geleden

Where to Invade Next

johan
5 jaren geleden

Voor deze ramp is de USA hoofdzakelijk verantwoordelijk.
Beleidsmakers van de wereld zitten in het Pentagon,
“Regime change”voor de energie
Stel Hersenlozen dus.

4 jaren geleden

Timmermans, Juncker, Samson, Rutte,Merkel en Hollande voeren ze Europa naar de afgrond.

Geweld, plunderingen, vernederingen van Europese cultuur gaat gewoon door.  Door jarenlang ‘gedogen’ wegkijken en goedpraten heeft veel ellende in grote steden zich tot enorme proporties ontwikkeld. Dat zal het begin markeren van sociale en maatschappelijke chaos, uitlopend in hyperinflatie, tekorten, rellen, opstanden, burgeroorlogen, en vermoedelijk ook een nieuwe wereldoorlog. Laat de les zijn, nu even doorpakken voorkomt vel toekomstige ellende voor beide partijen…
EU leiders steken hun koppen in het zand, over een aantal jaren zal het verschil in landen te zien zijn, de door de strot geduwde migranten opname van moslims zal dan in volle glorie ontpoppen en Moslims laten zien dat ze de meerderheid gaat vormen, familie hereniging en veel grotere gezinnen. Kosten voor de Nederlandse maatschappij. De belastingen kunnen weer wel omhoog!

Allemaal voor de ideologische obsessie van Merkel, Juncker en hun slaafse meelopers zoals een Rutte, Timmermans, Koenders en de rest van de Brussel beluste carrière jagers!
Het gaat daarbij om het verwateren van de identiteit en cultuur van de oorspronkelijke Europese volkeren middels massa-immigratie uit de moslimlanden.

Sociaal engineering van de ergste soort dus. Foute experimenten met de bevolking van West Europa die ook nog eens heel erg fout gaan aflopen voor die bevolking.
Van alle kanten wordt er geknaagd aan de EU stoelpunten van Rutte, Merkel, Schultz en al die anderen die deze EU structuur adoreren terwijl de burger nooit heeft mogen instemmen met de massa immigratie van Moslims.
Maar ze vonden hun politieke dromen belangrijker, evenals het streven naar eeuwige roem in de geschiedenisboeken als degenen die dit ‘fantastische’ project hebben gerealiseerd.
Nu wordt het nog erger…De combinatie van huidige EU bestuur en massa-immigratie heeft haar onbetaalbaarheid bewezen. Miljoenen moslims die ongevraagd je Europa binnenkomen heet nog steeds invasie! Van de politiek hoef je geen oplossing te verwachten, Omdat de besturende elite zich tot een zichzelf voedende entiteit heeft ontwikkeld. Dat gaat dus niet meer opgelost worden door de deelnemers aan dat verziekte systeem.

PARASIETEN IMPORT IS GEEN TOLERANTIE!

Stop gratis automatische uitkeringen!Moslims die niet willen werken zullen niet eens meer de moeite nemen hierheen te komen omdat ze geen toegang meer hebben tot uitkeringen.
De oorzaak van de massamigratie van Moslims is in belangrijke mate te wijten aan de bevolkingsexplosie in de derde wereld.
Laagontwikkelde mensen zien af van voortplanting terwijl de hersenloze nietsnutten 11 kinderen op de wereld zetten. En dat ook nog op kosten van de eerstgenoemden.

Waar gaan we heen? Vroeg Aylan. Europa, zei zijn vader die een nieuw gebit nodig had

‘Het sprookje van de liegende premier, de hypocriete democraat en de huilende arbeider’