in , ,

War on Cash gaat nu snel, heel snel: Banken sluiten alle ruim 500 sealbagautomaten

Alle ruim 500 sealbagautomaten worden per direct voorlopig gesloten. Dit hebben en Geldmaat op advies van de besloten’, zo meldt de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) vrijdag.

Achterblijvende explosieven

‘Banken nemen dit ingrijpende besluit na een nieuwe vorm van plofkraak eerder deze week op een sealbagautomaat. Door deze nieuwe vorm kunnen er niet ontplofte explosieven achterblijven en ontstaan er risico’s op persoonlijke ongelukken bij gebruikers, medewerkers en passanten.

Banken en Geldmaat gaan daarom per direct over tot sluiting’, aldus de NVB.

afstorten

Sealbagautomaten zijn bestemd voor het afstorten van geld door ondernemers. Nu deze automaten voorlopig worden gesloten kunnen ondernemers terecht bij de geldstortautomaten van de banken en Geldmaat.

Dat zijn er opgeteld naar schatting meer dan 1000.

Op de Locatiewijzer van Geldmaat is het meest actuele overzicht van de alternatieve geldstortlocaties te vinden. Ondernemers kunnen ook gebruik maken van de beveiligde afstortservice van een waardetransporteur.

Ongemak voor ondernemers

Banken en Geldmaat betreuren de noodzaak voor ….

Lees verder bij de bron: Blik op nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tweede Kamer stemt tegen invoering van coronapaspoort

COVID-19 vaccin: Geen vaccinatiecampagne maar een grootschalig genetisch experiment