in ,

COVID-19 vaccin: Geen vaccinatiecampagne maar een grootschalig genetisch experiment

via Xandernieuws.net

Voor zover we het kunnen beoordelen is de vaccinatiecampagne tegen de welke deze week is gestart, een medisch experiment, waar stringente voorwaarden aan zijn verbonden.

Het is een experiment, omdat er wordt geïnjecteerd met een mRNA substantie, welke nooit eerder is toegepast én niet is getest volgens de gangbare protocollen. Daardoor wordt de gehele bevolking gezien als een subject waar genetische proeven op worden genomen.


We wijzen op de Code van Neurenberg (1947) en het eerste artikel daarin opgenomen.

Deze code is tot stand gekomen naar aanleiding van de experimenten die door Duitse artsen op gevangenen en gehandicapten zijn uitgevoerd, waarbij men vond, dat de experimenten deel uitmaakten van het gevangenisprotocol en er dus geen toestemming van betrokken was vereist.

Anno 2021 hebben we in wederom te maken met een gevangenisprotocol, waarvan de zogenaamde “lockdowns” rechtstreeks zijn overgenomen van het gevangeniswezen. De daaraan toegevoegde afstandsregels zijn een CIA protocol uit 1954, ontwikkeld om politieke delinquenten te bewegen bekentenissen af te leggen.

De bevolking wordt gezien als politieke gevangenen, die naar het zich laat aanzien vrij kunnen pleiten van vervolging en actieve , door te participeren in een grootschalig medisch experiment: de tegen COVID-19, veroorzaakt door het al of niet gemuteerde virus -CoV-2.

In de loop van vorig jaar heeft de regering verregaande bevoegdheden gekregen, waarbij toestemming van volk of parlement niet meer noodzakelijk is, in landsbelang.

Er zijn echter nog veel onduidelijkheden over het waarom een heel volk zou moeten participeren in een medisch experiment. Laten we ze nog even op een rijtje voor u zetten:

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

War on Cash gaat nu snel, heel snel: Banken sluiten alle ruim 500 sealbagautomaten

De controle van regeringsleiders en val van het kabinet