in ,

Wat een bende: Politie weer present in Duindorp, ‘burgerwacht gewenst: Schakel reltokkies uit’

1 Politie 5

Het is weer hommeles in Duindorp. Jongeren gaan los met stenen en vuurwerkbommen en bussen (en bushokjes) worden niet gespaard.

De is vanavond dan ook opnieuw „zichtbaar aanwezig” in de Haagse wijk Duindorp om de rust in de buurt te bewaken, laat een woordvoerster weten. Vorige week veroorzaakte een groep jongeren onrust in de wijk.

Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie staat met zo'n tien arrestatiebussen en drie ME-bussen in de wijk, ook loopt er een aantal agenten rond en patrouilleren ze op politiepaarden.

Onrusten en onlusten Duindorp

Oud-voorzitter van Wijkberaad Duindorp Leo Pronk is helemaal klaar met de onrust. De politie heeft al dagen de handen vol aan onruststokers die met stenen gooien, vuurwerk afsteken en brandjes stichten.

„Het zijn een stel hersenlozen met petjes en maskertjes op. Het lijken wel guerrilla's”, zegt Pronk op Omroep West.

De oorzaak van de onlusten is nog niet duidelijk. Pronk stelt dat een oproep tot rellen op de aanleiding is, maar de politie kan dat niet ….

Lees verder bij de bron: Metronieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
black and white wall lamp

Zondag met Lubach blaast de gecontroleerde oppositie -precies zoals voorspeld- op

rutte vvd afpakken

De collectiviteitskorting op zorgverzekeringen verdwijnt, dit raakt zieken met een smalle beurs