in ,

Woeste demonstranten openen online klopjacht op undercoveragenten!

9212886 469d418154 politie1

Op sociale media is vandaag een klopjacht ontstaan op enkele politieagenten die vanmiddag in burgerkleding bij het boerenprotest in De Bilt aanwezig waren.

Demonstranten roepen elkaar op om beelden van de agenten zoveel mogelijk te verspreiden om op die manier hun identiteit te achterhalen. Politiebonden reageren furieus.

Rond het boerenprotest in De Bilt zijn vanmiddag vijf mensen opgepakt. Volgens de politie probeerden ze de demonstratie, die verder rustig verliep, te verstoren.

Ze maakten zelf geen deel uit van de betoging.

Net als bij de ongeregeldheden in Den Haag maakte de politie vanmiddag gebruik van ‘stillen’, een bekende tactiek van de aanhoudingseenheid van de politie.

‘Stillen’ zijn politieagenten en rechercheurs in burger die met hun houthakkershirts, petjes en hippe sneakers bijna niet te onderscheiden zijn van de doorsnee relschopper.

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld 1564302110

Amerika pakt China keihard aan: ‘WHO omgekocht’

roths 759x500

We houden nog zeker 18 maanden ‘last’ van Corona