in ,

Zondag met Lubach blaast de gecontroleerde oppositie -precies zoals voorspeld- op

black and white wall lamp

Daar was ie dan, Zondag met Lubach. Hij deed het alsof hij hier al maanden meeleest en noemde ze allemaal: Lange Frans, Sven Hulleman, Janet Ossebaard, Tissyboy (inlfuencer, die mij via Facebook benaderde) en het gehele palet aan gecontroleerde oppositie. Hij legde haarfijn uit hoe je via YouTube in een fuik gefunneld kunt worden.

Al jaren benoem ik deze ‘vangnet strategie’ en regelmatig heb ik ook het woord fuik gebruikt.

Lubach legde haarfijn uit dat je al binnen enkele clicks de ideeën van de gecontroleerde oppositie in gezogen wordt en liet zien hoe ineens massa’s mensen geloven dat we door pedo’s en kinderbloeddrinkers bestuurd worden.

Wat hij er niet bij vertelde is dat juist al deze kanalen gecontroleerd en door de staat zelf gelanceerd zijn en dat die kanalen bewust bovenaan in de aanbevolen-lijst gezet worden om mensen naar die desinfo te leiden.

Want, ja, ik roep het al maanden: “U wordt in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie gedreven!” En de goegemeente wilde mij niet horen, wuifde het weg als arrogantie en tuinde erin.

Ook liet Arjen zien hoe in Den Haag politici door mensen belaagd werden en voor pedofiel uitgemaakt werden. Daarbij vertelde hij natuurlijk niet dat dit (zoals hier bijvoorbeeld aangetoond) veelal ingehuurde Inoffizieller Mitarbeiter zijn.

Klikt u echt even op die link, lees het artikel en bekijk het bewijsmateriaal over hoe PowNed een complete rel in scene zette met ingehuurd publiek. Zo kun je dus ook het effect van die YouTube kanalen op mensen uitvergroten en prachtige camera-opnames tonen van mensen die, al “pedofiel!” roepend, politici belagen.

Feitelijk alle door Lubach genoemde namen hebben precies datgene gedaan waarop hij ze nu mag afrekenen: Waarheid vermengd met nonsense. Daar waarschuw ik mijn lezers al heel lang voor! We gaan het lijstje van Lubach even langs:

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

Arjen Lubach het loopjongetje van Ollongren gaat over lijken

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld papier 1560495470

Gadgetverkopers boos over fors gestegen en zwaar achterhaalde thuiskopieheffing in Nederland, u ook?

1 Politie 5

Wat een bende: Politie weer present in Duindorp, ‘burgerwacht gewenst: Schakel reltokkies uit’