in

Wat kost een asielzoeker per jaar aan belastingpoet

duurste

Minstens € 26.509,- het bedrag is dat de Nederlandse staat jaarlijks uitgeeft aan één asielzoeker?

Dankzij onze geweldige regering en hun multi-knuffelaars mag het Nederlandse volk hiervoor opdraaien!

Opvang, procedure en levensonderhoud: op de berekening van de kosten per asielzoeker heerst een taboe. (Maar het doofpotdeksel is nu toch geopend!)

Minstens € 26.509,- is het bedrag dat de Nederlandse staat jaarlijks uitgeeft aan een asielzoeker. Deze berekening is gemaakt aan de hand van informatie van het ministerie van Veiligheid en .

Vooral de zorgkosten springen in het oog. Die bedragen gemiddeld € 6.160,- per asielzoeker per jaar. hebben geen inkomen, maar wel recht op dezelfde als Nederlanders.

Ze hebben bovendien geen eigen risico of bijdrage – die vergoedt het Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Ze hebben ook recht op een aantal onderdelen uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Kosten die zich niet in dit onderzoek mee lieten nemen zijn bijvoorbeeld “kosten die en maken ten behoeve van asielzoekers” (bijvoorbeeld deze) en de schoolkosten van minderjarigen. De subsidies die jaarlijks toegekend worden aan tolken, vertalers en instanties die helpen bij asielaanvraag, terugkeer en herintegratie in het land van herkomst bedraagt €17,5 miljoen.

Lees hier de rest:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/cijfers_hoeveel_spendeert_jaar.html

Lees verder via eunmask.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
417355075 30f5e9c71e Nationale Nederlanden

Omdat het kan: Geheime schikking Nationale-Nederlanden en politieambtenaren over woekerpolissen compensatie

4618596778 f7fe6a86be windmolens zee

Gesubsidieerde windhandel: Honderden “oude” windmolens staan scheef