in ,

Weer megablunder justitie: verdachten bedreiging en afpersing krijgen namenlijst bedrijf

2308371224 60e0cda6e8 fail

Door een blunder van in een cocaïneonderzoek zijn gegevens van vele tientallen werknemers van fruitbedrijf De Groot in Hedel in een strafdossier beland.

Bij het bedrijf werd in het verleden een grote hoeveelheid cocaïne gevonden. De eigenaren zijn al bedreigd en worden zwaar beveiligd.

Dat melden meerdere bronnen aan De Telegraaf en wordt bevestigd door het Oost-.

In de afgelopen jaren werden er tot schrik van het bedrijf meermalen partijen coke tussen het fruit ontdekt. Het fruitbedrijf had daar zelf niets mee te maken, maar werd na de ondekking wel verantwoordelijk gehouden door criminelen.

Tijdens de tegen een paar betrokkenen werd duidelijk dat de eigenaren van De Groot via sms'jes werden afgeperst. Er werd daarbij gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker', als er niet 1,2 miljoen zou worden betaald.

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vape 1567957115

Amerikanen zijn de oorzaak van mysterieuze vaping-epidemie mogelijk op het spoor

gekkenhuis 1568621649

“We zullen jullie afslachten”: Britse journalist sprak met kinderen en geradicaliseerde moeders in Syrisch vluchtelingenkamp