in

Wereldvreemde Ollongren na gigageflopt experiment met poststemmen: ‘Stemmen per brief logisch en niet ingewikkeld!’

Een proef met poststemmen in Den Haag is mislukt: meer dan de helft van de uitgebrachte stemmen bleek ongeldig. Minister Kajsa Ollongren (D66) lijkt het echter als een compleet succes te beschouwen.

Volgens haar is het stemmen per brief namelijk “logisch en niet ingewikkeld,” zegt ze bij de NOS. Ergens gaat hier duidelijk wat mis!

Het was nog wel zo’n leuk idee: twaalf senioren van 70 jaar en ouder deden mee aan een klein experiment omtrent poststemmen in Den Haag.

Het doel was om te kijken of de uitleg en procedure duidelijk en makkelijk genoeg waren, zodat deze manier van stemmen in heel het land een mogelijkheid kan worden.

Dat ging alleen behoorlijk mis, want ruim de helft van de deelnemers bracht een ongeldige stem uit!

Pijnlijk, want Kajsa Ollongren had net alles al in de startblokken staat voor deze nieuwe manier van stemmen. En zij bestempelt dat uitgerekend vandaag als “logisch en niet ingewikkeld”, ook al is dat overduidelijk in de praktijk niet het geval.

Ollongren heeft echter een troef achter de hand waarachter zij zich kan verschuilen:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
14 dagen geleden

Dat die wereldvreemde troela toch vertrekt

J. Onno Dekker
14 dagen geleden

Proefbalonnetjes of niet. Ollongren is reeds lang geleden toegevoegd om Rutte te sturen volgens de Bilderberg/nwo lijnen, ze is buitengewoon goed getraind en daardoor zeer gevaarlijk voor echte democratie. Ze is zeer succesvol geweest met het kroonjuweel referendum te laten verdwijnen. Misschien zien we die diefstal nog eens in een adellijke tiara terug in heur haar.
Stemmen per post was de fraudeformule van de zogenaamde democraten in Amerika, en als zodanig reeds lang voorbereid om de niet aan de leiband lopende Trump uit te schakelen.
Natuurlijk kunnen ouderen stemmen via een machtiging en dat is minder fraudegevoelig omdat ouderen toch merendeels nog een betrouwbare bekende hebben.
Ollongren volgt de lijn van de democraten (amerikaanse) en de macht achter de macht.
Extreme agwaan bij de komende verkiezingen is op zijn plaats. Ook peilengen zijn grosso mode bedoelt om te beinvloeden. Rutte staat voorop, laat ik maar meelopen!
Er zal gefraudeerd worden in de eindstrijd en daarom zijn SCHADUWVERKIEZINGEN
uit de partikuliere hoek nodig!
Wilt u uw kinderen onder een nog gevaarlijker dictatuur? Geen kletspraatjes in de kroeg? Dode winkelstraten? Iedere dag dezelde grijns van een teflonsmoel op het journaal? Een zwarte laars die uw voordeur intrapt om de gasten te tellen? Een gelijkgeschakelde onderwijzer die uw kinderen injecteert? Een internetboekhandel die alleen verkoopt wat u mag lezen? Rechters die onwelgevallige getuigen niet toelaten?

Fascisten wordt te veel gebruikt als scheldwoord, dat is waar. Maar nu achter het clavier roep ik luid fascisten rot op! Maar sleur svp your masters voice met je mee!

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Best wel gek: “Ondanks corona en dichte grenzen zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen”