in ,

WHO en media voeden een nieuwe ziektepaniek, dit keer een dodelijke gistschimmel veroorzaakt door ‘Global Warming’

coronavirus, virus, fear

Na Covid-19 en apenpokken zullen burgers nauwelijks nog in dergelijke propaganda-horrorreportages trappen.

Gaan we nu allemaal dood aan een dodelijke schimmel als gevolg van klimaatverandering?

Alarm, alarm: infectie met Candida auris is “zorgwekkend ” en “dodelijk“, schrijven de reguliere media in hun krantenkoppen. ‘Klimaatverandering’ zou verantwoordelijk zijn voor de ‘alarmerend snelle verspreiding’.

De WHO roept op om de schimmel de hoogste prioriteit te geven, meldt RAIR.

Iedereen kent gist, maar nu wordt het opgeschreven als een dodelijke bedreiging: “Candida auris is een wereldwijd pathogene gist die invasieve candidiasis van het bloed, hart, centraal zenuwstelsel, ogen, botten en interne organen kan veroorzaken,” waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) eind vorig jaar in een oproep om de ziekteverwekker de hoogste prioriteit te geven.

De sterfte aan de ziekte, waarbij de schimmel interne organen kan aantasten, ligt tussen 29 en 53 procent. Overdracht vindt plaats via contact.

Volkomen veilig voor gezonde mensen

De schimmel vormt echter geen bedreiging voor gezonde mensen, ook niet als ze besmet zijn. Het kan alleen gevaarlijk zijn voor mensen die al ziek zijn en een verzwakt immuunsysteem hebben als het in het bloedcapillair systeem terechtkomt.

Dit zou op zijn beurt vooral in zorginstellingen kunnen gebeuren, bijvoorbeeld via medische apparatuur zoals katheters of beademingsslangen. In het ergste geval kan dit leiden tot sepsis (bloedvergiftiging), wat fataal kan zijn.

Er zijn nu grotere uitbraken in ziekenhuizen in Europa, met meldingen uit …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccines dees doden 02 488x300 1

HPV vaccin: “veilig, effectief en noodzakelijk”?

bananenrepubliek2

Bananenrepubliek: ChristenUnie-raadslid en jeugdbeschermer (53) vrijgesproken na seksdate met 11-jarig meisje