in

WikiLeaks kondigt ‘lawine van onthullingen’ aan over Hillary Clinton, oorlogen, olie en Google

11015406653 c1bae0a53a WikiLeaks

Julian Assange, de oprichter van klokkenluiderswebsite WikiLeaks, kondigde tijdens een videoconferentie onthullingen over de verkiezingen in de VS aan ‘voor 8 november’.

Vorige maand verklaarde Assange al tegenover zender Fox dat hij over documenten beschikt die de campagne van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton schade zouden toebrengen.

In maart werd een e-mail openbaar gemaakt van Clinton aan een onbekende ontvanger. Daarin had ze het over het belang om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad omver te werpen. Ook legde Clinton in de mail in detail uit hoe Israël de ‘Iraanse dreiging’ kan neutraliseren als Assad wordt afgezet.

Later werden nog eens 19.000 mails gelekt waarin bestuurslui van de Democratische partij bespreken hoe ze de campagne van Bernie Sanders gaan saboteren.

Islamitische Staat

WikiLeaks gaf daarnaast documenten vrij over een schimmig Frans bedrijf dat gelinkt is aan Hillary Clinton en terreurgroep Islamitische Staat (IS). De documenten onthullen dat de Franse cementreus Lafarge al jaren olie koopt van IS en belasting aan de terreurgroep betaalt.

Clinton zat in de bestuursraad van Lafarge en doet al sinds de jaren tachtig zaken met het bedrijf. Het cementbedrijf hielp de CIA wapens te leveren aan Saddam Hoessein. In 2013 was topman van Lafarge Eric Olsen aanwezig bij de jaarlijkse bijeenkomst van het Clinton Global Initiative.

In ruil voor donaties aan de Clinton Foundation, mocht Lafarge helpen bij de wederopbouw in Irak. Hillary gaf Lafarge in de jaren 2000 opdracht te investeren in olie. Die olie werd gekocht van schimmige rebellengroepen. Op deze manier financierde de cementreus IS.

 

 

 

Clinton-kartel

“Hillary Clinton was de directeur van een bedrijf dat zaken deed met IS,” twitterde WikiLeaks.

Ze werkte voor een bedrijf dat IS financierde en WikiLeaks heeft dat bewezen. De grote vraag is wat er nu gaat gebeuren, schrijft de Conservative Daily Post. “De vrouw die zoveel terreurorganisaties heeft gesteund voor persoonlijk gewin staat op het punt de VS over te nemen,” klinkt het. “Als Donald Trump zegt dat Clinton de medeoprichter is van IS, dan heeft hij helemaal gelijk.”

We kunnen niet langer op onze kont blijven zitten, aldus de site. We moeten vragen blijven stellen en deze corrupte vrouw ontmaskeren. Samen kunnen we het Clinton-kartel te gronde richten.

Drone

Maandag berichtte de website Truepundit.com dat Clinton in november 2010, toen ze nog minister van Buitenlandse Zaken was, op een vergadering met haar staf zou hebben voorgesteld een aanval met een drone op Assange te lanceren.

Assange zei ook dat WikiLeaks een leger nodig heeft om zich te verdedigen tegen de toenemende druk van buitenaf, vooral de komende drie maanden. Dan zullen er volgens hem onthullingen volgen over oorlogen, wapens, olie, Google, de Amerikaanse verkiezingen en grootschalig staatstoezicht. De onthullingen zullen ‘drie grote organisaties in drie staten raken’.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

Photo by Hub cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7301506118 210d4f372a matrix

Techmiljardairs laten wetenschappers onderzoeken hoe we uit de Matrix kunnen ontsnappen

un satellite images aleppo

Onderzoekers: “Aanval op hulpkonvooi in Syrië was goed voorbereide hoax”