in

Wilt u geen vaccin? Geen probleem Bill & Melinda Gates sturen hun muggen de lucht in

muggen 1560321839
CreativesolutionisT / Pixabay

Klinkt dat weer als een complottheorie in uw oren? Kijkt u dan even naar de investeringen van Bill Gates in een biotech bedrijf uit Oxford dat muggen genetisch manipuleert.

Het gaat om twee soorten. De ene soort zorgt voor degeneratie in de genen van de originele muggenpopulatie, zodat ze in aantallen kleiner worden, de andere soort is zo genetische gemanipuleerd dat het een ander soort gif, dan van nature, aanmaakt.

Klinkt dat u als ongeloofwaardig of onmogelijk in de oren? Dat kan ik me voorstellen, dus lees nog even verder.

Oxitec heeft al in meerdere landen tot soms honderden miljoenen genetische gemanipuleerde muggen uitgezet en door het coronavirus (de coronavirus PsyOp) zijn in de meeste landen de regels voor biotech- en vaccinatieonderzoek dusdanig versoepeld dat deze bedrijven feitelijk card blanche hebben gekregen.

Of Oxitect ook experimenteert met muggen die aan ander soort gif (dan van nature) aanmaken, is niet op hun website te vinden. Wel is te vinden dat de Bill & Melinda Gates flink in ze geïnvesteerd hebben.

Nu is het belangrijk om te begrijpen dat Bill Gates’ vermeende strijd tegen Malaria, een strijd is tegen een parasitaire ziekte. Een parasiet is een levend organisme (in tegenstelling tot een virus) en de muggen kunnen zo gemanipuleerd worden dat ze een stofje aanmaken, waar de parasiet niet zo goed tegen kan (zie hier).

Dat is wat anders dan het afleveren van een vaccin tegen een vermeend coronavirus, want een virus-vaccin is niet te vergelijken met de strijd tegen een parasiet. Een virus is een niet-levend-ding, maar een parasiet leeft van zichzelf.

Een virus-vaccin moet je in een laboratorium ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e4d4404a55ab14ea898675c6203f78083edbe25a57784c752f73 640 datalek

Om boos van te worden: de geniepige handel in gegevens over jouw gedrag!

global warming cooling change hoax

Nieuwe Europese klimaateisen dwingen Nederland tot extra actie en nog meer geld