in , , , , ,

Windenergie wegens grote schade aan gezondheid en landschap internationaal in opspraak

renewable energy protest berlin

Bekende groene activist: ‘100% verwoesting landschap en honderden miljarden euro's voor slechts 2,4% bijdrage aan energiebehoefte – Wij Duitsers zijn opnieuw in een ideologie verstrikt geraakt'.

In de Verenigde Staten en Duitsland beginnen steeds meer tegengeluiden te klinken tegen de omschakeling op ‘groene' en zogenaamd ‘duurzame' energie. In de VS wordt er aandacht besteed aan de grote negatieve impact die windturbines hebben op omwonenden. In Duitsland komt het verzet niet alleen van burgers, maar inmiddels ook van de eerste generatie natuurbeschermers uit de jaren '70, die niets moeten hebben van de nieuwe lichting extreemlinkse klimaatfanatici. Zij zien met lede ogen toe hoe er jaarlijks tientallen miljarden euro's worden uitgegeven om slechts 2,4% van de totale energievraag te bedienen, maar het Duitse landschap in het proces totaal wordt verwoest.

Verslaggever Millie Weaver ging polshoogte nemen in diverse stadjes en dorpen waarbij windmolens werden gebouwd. Amerikanen blijken net als Europeanen bar weinig te weten van de echte feiten omtrent windenergie. De meesten geloven nog steeds in de leugen dat de turbines bijdragen om het veronderstelde klimaatprobleem op te lossen. Dat windenergie dermate onbetrouwbaar is dat conventionele centrales altijd open moeten blijven om massale langdurige stroomstoringen te voorkomen, weten de meesten niet. Van schade aan gezondheid, natuur en de dierenwereld hebben ze al helemaal nooit gehoord, want windenergie is immers ‘groen'?

Al jaren is bekend dat windmolens gigantische vogel- en vleermuiskillers zijn. Geplaatst op zee hebben ze een verstorende invloed op bijvoorbeeld op dolfijnen.

Bewijs van ernstige gezondheidsschade door windturbines

Robert Rand, een befaamde akoestische expert, presenteerde bewijs dat windmolenparken de officiële geluidsnormen overtreden, en inderdaad schade aan de gezondheid veroorzaken. Tal van mensen klagen over onder andere stress- en slaapproblemen die worden veroorzaakt door het lawaai en de ‘slagschaduw' die de molens veroorzaken. Sommige mensen moesten verhuizen. Artsen die deelnamen aan wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de ernstige gevolgen voor mensen die in de omgeving wonen.

Statelijke en lokale bestuurders zien zich aan de ene kant geconfronteerd met hun plicht om het welzijn en de gezondheid van hun burgers te beschermen, en aan de andere kant met de grote druk van de , klimaatindustrie en de milieubeweging om windmolens te bouwen. Bovendien zouden grote bedrijven miljardenclaims kunnen indienen als wordt besloten om windmolens alsnog tegen te houden.

Duitsland: Honderden euro's toeslag voor 2,4% energie en 100% vernietiging platteland

Dichterbij, in Duitsland, verscheen onlangs het boek ‘Geofferde landschappen: hoe de Energiewende ons landschap verwoest'. Niet van sceptici, maar samengesteld door de prominente groene activist en journalist Georg Etscheit. In het boek laat een waslijst aan bekende natuurbeschermers, waaronder ook wetenschappers, weinig heel van de ook in ons land als ‘alternativlos' gepresenteerde omschakeling om ‘duurzame' energie uit vooral windturbines.

Tien jaar geleden beweerden ministers nog dat de Energiewende de Duitsers niets extra's zou kosten, een belofte die we ook uit ‘ons eigen' Den Haag hebben gehoord. De realiteit blijkt een geheel andere: nu al betaalt een gemiddeld Duits gezin jaarlijks € 300,- toeslag om bij te dragen aan de omwenteling. En hoe groter het aandeel ‘duurzame' energie wordt, des te hoger zal dit bedrag worden. Uit eerdere onafhankelijke berekeningen bleek dat dit bedrag voor Nederlandse gezinnen aan het einde van de nieuwe kabinetsperiode naar alle waarschijnlijkheid al het driedubbele of meer zal bedragen, zeker als GroenLinks en D66 een grote vinger in de pap krijgen.

Gekeken naar de totale vraag naar energie dragen windmolens in Duitsland, waar de omschakeling al véél verder gevorderd is dan in Nederland, slechts 2,4% bij, en dat ‘voor bijna 100% vernietiging van het platteland,' zo constateert Etscheit. Om nog maar niet te spreken van de tientallen miljarden euro's subsidies die windenergie jaarlijks kost. Premier Mark gaf járen geleden toe dat windmolens enkel ‘op subsidie draaien'. U weet dat vast nog wel, want het was een van de laatste keren dat hij publiekelijk de waarheid sprak.

Landschap verpest door duizenden windturbines en vlaktes zonnepanelen

Het Duitse volk voelt inmiddels al jaren de pijn van de Energiewende, niet alleen in de portemonnee, maar ook in het hart, want waar ze ook kijken, overal wordt het landschap verziekt door gigantische witte palen met draaiende wieken eraan.  80% van de bevolking is inmiddels tegen het plaatsen van nog meer windmolens -27.000 in totaal, en soms tot 230 meter hoog- in bosgebieden.

Etscheit trekt zelfs een vergelijking met de tijd van de Nazi's: ‘Wij Duitsers zijn opnieuw in een ideologie verstrikt geraakt: we geloven dat we met de Energiewende de absolute oplossing hebben om de wereld te redden. En dat willen wij blindelings bereiken. Een dwaalweg!' Als op de ingeslagen weg wordt voortgegaan, heeft Duitsland binnenkort geen open ruimtes meer, want die worden dan allemaal verpest door ‘duizenden windturbines, uitgestrekte vlaktes met zonnepanelen, en eentonige korenvelden voor de productie van biogas,', en zullen jaarlijks honderdduizenden vogels en vleermuizen naar de eeuwige jachtvelden worden geholpen. Allemaal voor ‘het milieu'.

Nederland: € 100 miljard voor onmeetbaar effect op

De groene activist ziet dat een groeiend aantal burgers niet bereid is om het Duitse landschap te laten verwoesten ‘voor een onmeetbare verandering in het klimaat.' Inderdaad: wetenschappelijk aangetoond onmeetbaar. Dat geldt ook voor de Nederlandse Nationale Klimaatakkoord, waar de VVD grotendeels voor verantwoordelijk is. De € 80 miljard tot € 100 miljard –en volgens sommigen nog meer- die de onze nationale ‘Energiewende' tot 2030 zal gaan kosten –en nogmaals: die een grote aanslag op uw en mijn koopkracht zullen doen, om voor de grote energie onzekerheid nog maar niet te spreken-, zullen de met hooguit een tienduizendste van één graad doen afnemen – oftewel: niet te meten.

Eco-nazi's ook in Nederland aan de macht?

Als dan bedacht wordt dat beoogd kabinetsdeelnemer GroenLinks het liefst al over 4 jaar alle conventionele energiecentrales wil sluiten en volledig ‘duurzaam' wil zijn, dan is er weinig voorstellingsvermogen nodig om te zien wat een afschrikwekkende toekomst dat oplevert: één waarin u een zeer groot deel van uw inkomen kwijt bent aan krankzinnig hoge brandstof-, energie- en milieubelastingen, die de noodzakelijke 100.000+ windmolens moeten gaan betalen, en die dermate onbetrouwbaar zijn, dat wij wekelijks en door meerdere grote en langdurige stroomstoringen zullen worden getroffen, met buitengewoon ontwrichtende gevolgen voor de hele .

Deze maatschappijvijandige ultralinkse klimaatideologie wordt door sommigen ook wel ‘eco-nazisme' genoemd. We kunnen alleen maar hopen dat ons volk -net als de Amerikanen vorig jaar- bij de volgende klimaatrealisten aan de macht helpt, die eindelijk een halt toeroepen aan deze met afstand grootste verspilling van belastinggeld ooit.

is verwijderd

 

 

 

Bronnen:

(1) Infowars / YouTube
(2) Climategate

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
21052830220 5e02575964 Assad

Syrië: Gifgas op bestelling

crash chart

Systeem in doodstrijd: ‘Uiterlijk begin 2019 nieuwe wereldwijde financiële crash’