in , , , ,

Winst en verlies voor de toekomst van de bevolkingen op het Europese continent

De technocratische politici van het morele gelijk en de Eurocraten ondervinden met grote regelmaat tegenslagen. Nu in . Nadat ze de Europese economie deskundig en moedwillig gesloopt hebben met de euro, en het wegnemen van soevereiniteit en inspraak, nemen de bevolkingen nu revanche op de politieke elite die voor zichzelf begonnen zijn.

En dat is vier!

Na recentelijk het referendum en Brexit, recentelijk Trump, nu het Nee-referendum in Italië. Het mag duidelijk zijn dat het niet goed gaat in Italië onder leiding van de Europese Commissie. De bevolking heeft een duidelijk Nee uitgesproken tegen het beleid van de huidige lichting elitaire politici.

864x486Premier Renzi heeft nu aangegeven af te willen treden. Het vervolg voor de Italiaanse bevolking hangt nu af van de president, de relatie met de EU staat hierdoor onder immer toenemende druk. De president zal vermoedelijk gaan proberen een technocratische “overgangsregering” te formeren die het tot de normaal geplande verkiezingen in 2018 zal proberen uit te houden. De vraag is hoe lang de bevolking dat besluit zal accepteren.

Referenda

Hier is dus wéér een bevolking die haar best doet op democratische wijze Nee te zeggen tegen de heersende politieke elite. De winnende oppositie geeft ook aan afscheid te willen nemen van de euro en het bijbehorend eurocratische sloopbeleid voortkomend uit het zelfmoord-pact. Ja, afgedwongen soberheidsbeleid is sloopbeleid.

De ongekozen EU President Jean-Claude Juncker is duidelijk niet blij met het fenomeen inspraak. Juncker ziet de donkere wolken duidelijk samenpakken boven zijn ongewenste, gecentraliseerde Federale regering. Hij zei eind november over referenda het volgende:

We can't deny or take away the people of Europe's right to express their views. Regarding referenda on EU membership, I think it is not wise to organise this kind of debate, not only because I might be concerned about the final result but because this will pile more controversy onto the huge number already present at the heart of the EU.

Kennelijk is de maat nog niet vol in Oostenrijk…

Dan nog de verkiezingen in Oostenrijk. Extreem rechts heeft niet gewonnen. Extreem rechts heeft echter wel heel veel stemmen (~47%) binnen gehaald en beïnvloed daarmee uiteraard wel het gevoerde beleid in Oostenrijk.

De positie van winnaar Alexander van der Bellen (een econoom van pensioengerechtigde leeftijd, de volgende technocraat dus) is pro-EU en pro-economische migrant. De situatie rondom de Afrikaanse gelukszoekers loopt echter steeds verder uit de hand, en de EU heeft zijn houdbaarheidstermijn uiteraard ook reeds overschreden. De pro-EU en pro-migrant positievan de technocratische econoom is echter niet lang meer houdbaar, zoals u ook zelf regelmatig in het nieuws kan lezen.

De EU-politici zien de verkiezingen in Oostenrijk uiteraard als een overwinning voor het eigen beleid van immer meer grijpen. Ja, deze overwinning rechtvaardigt de recente loonsverhoging die ze zichzelf gaven absoluut.

Omdat de migranten hier bewust ingezet worden als sabotage-middel (enigszins vergelijkbaar aan het beleid van de euro) om ingrijpende politieke integratie en machtsoverdracht mee af te dwingen, is het helaas slechts een kwestie van tijd tot in Oostenrijk de boel verder ontploft. Dan wordt de NWO formeel feit met vergaande overgave van onze democratie naar de dictatuur van o.a. de EU. Ik hoop dan toch maar op een betere toekomst, onder andere leiders: de strijd tegen de NWO lijkt toch het minst slechte alternatief van de resterende opties voor ons aller gezamenlijke toekomst op dit continent.

Herinner de uitspraak van Ewald Engelen van andere dag nog even:

Als de Europese leiders de nieuwe tijd niet aanvoelen en vasthouden aan de destructieve politiek van het morele gelijk worden ze, met alle verkiezingen komend jaar, één voor één vervangen.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ID-scanner supermarkt voor leeftijdscheck in strijd met de wet!

NDD? We lijden er massaal aan! Gelukkig kunnen we er heel simpel wat aan doen…