in , ,

We worden voor de gek gehouden door AIVD en NCTV

nep 1541671689
pixel2013 / Pixabay

Er is een toename van rechts-extremistisch geweld in . Ook in Nederland is er een stijging. Dat stelt het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding () Is Aalbersberg al aan het werk joh? Ouwe islamknuffelaar.

Er is een toename van rechts-extremistisch geweld, dat stelt het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTV) in een rapport dat dinsdag verscheen.

Ideologische vernieuwing en gebruik van internet geven de rechts-extremistische scene in West-, inclusief Nederland, een nieuwe impuls en vergroten de polarisatie tussen rechts-extremisten en hun links- en islamitisch-extremistische tegenstanders.

Het rechts-extremisme past zich aan aan de moderne tijd. Door internet worden internationale thema's snel door rechts-extremisten overgenomen. Zo lijkt de vluchtelingencrisis vanaf 2015, in combinatie met de al langer levende grieven over de islam en jihadisme, in West-Europa een katalysator van rechts-extremistisch geweld te zijn geweest.

De dag ervoor maandag dus, kwam dit rapport uit over Islamitisch terreur van de . Het lijkt wel alsof ze persé met een tegengeluid moeten komen. Tegengeluid wat overigens niet te vergelijken valt met Islamitisch terreur.

AIVD-publicatie ‘De erfenis van Syrië, mondiaal jihadisme blijft dreiging voor Europa'

Publicatie van de AIVD over de huidige jihadistisch terroristische dreiging, waarbij de strijd in Syrië een belangrijke rol heeft gespeeld.

Dreiging onverminderd aanwezig

De aanhoudende jihadistisch terroristische dreiging tegen het Westen blijft de komende jaren onverminderd aanwezig. Deze dreiging ontstaat door een wisselwerking tussen prominente jihadistische organisaties (zoals ISIS en Al Qaida), netwerken en individuele aanhangers en sympathisanten. Samen vormen zij de mondiale jihadistische beweging.

De aantrekkingskracht van het jihadistisch gedachtegoed blijft bestaan, ook zonder nieuwe katalysator zoals het conflict in Syrië dat was.

Hier een tabel over het ‘extreem-rechts' terroristisch geweld. Kijken jullie even naar Nederland? Nogmaals dit ‘nieuwsbericht' van vandaag over extreem-rechts is alleen naar buiten gebracht om het AIVD rapport over Islamitisch terreur te bestrijden. Sufferds.

DrUCDd8X4AASh C

Hier het volledige rapport.

Ze zullen wel geld nodig hebben…. De doet het anders, elke 6 weken is er een shooting/aanslag in de states. Gewoon een 6 weekse ritueel om maar geld binnen te halen voor de dienst. Let er maar eens op!

Met dank aan @VrouwvdVrijheid

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
abn amro

CumEx Files: ABN Amro ook als staatsbank onder toezien ministerie van Financiën betrokken bij frauduleuze handel

idiots 1541673524

Stop met EU, zelfs de stofzuigerregeltjes gaan fout