in

Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden door alle corona-beperkingen

In de 70.000 inwoners tellende stad Walnut Creek in het noorden van Californië hebben artsen de pers opgezocht met dramatisch nieuws. Volgens hen zouden er meer doden door dan door Covis-19 zijn. Daarom eisten de artsen in een interview met het persagentschap ABC7 de onmiddellijke opheffing van alle -beperkingen.

“Nog nooit zulke aantallen meegemaakt”

Er zou sprake zijn van een “unieke stijging” van het aantal zelfmoorden, aldus de artsen: “We hebben in zo´n korte tijd nog nooit zulke aantallen meegemaakt.”

Maar er zijn niet alleen doden te beklagen. In de afgelopen maand werden meer zelfmoordpogingen ondernomen dan in het verleden in een heel jaar. Ook worden er bovengemiddeld veel patiënten behandeld die zichzelf met opzet zouden hebben verwond.

Hoge prijs voor strijd tegen

Kacey Hansen van het medisch centrum probeert de dramatische stijging van het zelfmoordcijfer te verklaren: “Sociale isolering heeft een prijs en ik weet waarom we dat gedaan hebben. Maar het heeft een hogere prijs dan ik dacht.”

Psychische gezondheidsproblemen vanwege corona-maatregelen

Ook de directeur van het “Nationaal Gezondheidsinstituut” (NIH), Francis Collins, waarschuwt voor het “duidelijke en actuele gevaar dat de verordende isolering psychische gezondheidsproblemen zoals zelfmoord aanwakkeren.”

De lockdowns waren ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal weer eens niet: ‘Frauduleuze documenten ontdekt bij aanbesteding elektrische bussen’

Oeps: ‘Mensen realiseren niet dat ze coronasteun terug moeten betalen’