in , ,

Ondanks invoering van vaccin’s en apartheidspassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe

Nederland COVID 19 meldingen 11zon

Ondanks de vaccinpasregelingen en de hoge vaccinatiegraad in veel van de getroffen landen, neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa weer toe, schrijft Paul Watson.

In Duitsland hebben zich voor het eerst meer dan 50.000 nieuwe  van het coronavirus-gevallen voorgedaan, en de autoriteiten dringen aan op het opleggen van meer beperkingen bovenop de reeds bestaande, die niet hebben gewerkt.

Will Jones schrijft:

“Aan het eind van de herfst is het aantal gerapporteerde covid-infecties in heel Europa sterk toegenomen, met pieken in Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen, en mogelijk het begin in Frankrijk, Portugal en Italië. Dit ondanks het feit dat de meeste van deze landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk, een hoge vaccinatiegraad hebben en intenief gebruik maken van vaccinpassen.”

Jones wijst erop dat er geen nieuwe variant van het virus is die de toename veroorzaakt en dat vrijwel al deze landen reeds een toename hebben gekend als gevolg van de Deltavariant.

coronavirus data explorer 2021 11 10T230545.146 1 1024x723 1

Aangezien al deze landen relatief hoge vaccinatiepercentages hebben, kan men alleen maar aannemen dat de nieuwe golf gedeeltelijk te wijten is aan de afnemende doeltreffendheid van de vaccins.

Zoals de Hessenschau bericht:

“Na de uitbraak van Corona tijdens een koorconcert in Freigericht (Main-Kinzig) zijn meer mensen geïnfecteerd dan tot nu toe bekend was: Ten minste 35 mensen zijn positief getest, volgens informatie op donderdag. Eerder werd uitgegaan van 18 en vervolgens 24 besmette deelnemers en gasten.

Het evenement had plaatsgevonden volgens de 2G-regels. Dit betekent dat alleen gevaccineerde en herstelde mensen werden toegelaten. Het districtsgezondheidsbureau had alle deelnemers opgeroepen “bijzonder attent te zijn op mogelijke symptomen van een verkoudheid””.

Met andere woorden, de uitbraak deed zich voor op een evenement waar de overgrote meerderheid van de deelnemers volledig was gevaccineerd.

Een land waar het aantal COVID-gevallen en -doden laag is in vergelijking met andere Europese landen is Zweden, dat nooit een strikte lockdown heeft ingesteld en geen vaccinpasprogramma of verplichte maskering kent.

Men zou kunnen denken dat dit een les zou kunnen zijn.

Maar blijkbaar is het bestaan van “kudde-immuniteit” nu een “gevaarlijke samenzweringstheorie”.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Dictatorship

Politieke of burgerlijke controle onmogelijk: EU vernietigt op grote schaal interne correspondentie en documenten

Control cartoon groot

Weer complot die waarheid wordt, ‘itsme’ van ING: al je persoonlijke, bancaire en medische gegevens sinds vandaag ongevraagd in één app