in ,

Zweedse minister van Justitie over toegenomen geweldsmisdrijven als gevolg van migratie: “Het maakt mij niet uit”

zweden brand 1546176384
Public_Domain_Photography / Pixabay

Tijdens een recent parlementair debat fluisterde de sociaal-democratische minister van Justitie Morgan Johansson in reactie op de melding van toegenomen groepsverkrachting en persoonlijke diefstal als gevolg van het immigratiebeleid van zijn partij: “voor mij maakt het niet uit”.

Het debat vond plaats op de vloer van het Zweedse parlement op 24 oktober en zag de Zweedse Democratische Partijsecretaris Richard Jomshof en de sociaal-democratische minister van Justitie Morgan Johansson handel blaast Nyheter Idag rapporten.

Tijdens het debat leest Jomshof verschillende krantenkoppen hardop voor, waaronder: ‘112 kinderen zijn beroofd in Göteborg’, ’50 jongeren houden Växjö stadsgijzelaar ‘,’ groepsverkrachting in Misst in Stockholm ‘.

“Dit is slechts een kleine selectie die duidelijk laat zien wat het beleid is dat Morgan Johansson vertegenwoordigt – en waar het toe heeft geleid”, zegt Jomshof. Waarop de sociaal-democratische minister van Justitie in zijn adem antwoordde: “voor mij maakt het niet uit”.

De uitingen van Johansson zijn om 17:08 uur te horen in de video.

De woorden van Morgan Johansson zijn een indicatie voor zijn uiterste minachting voor werkende en middenklasse Zweden die gedwongen zijn om te gaan met de reële gevolgen van het roekeloze beleid van zijn partij.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hek 1567236522

Duitsland ziet aantal illegalen vanuit Nederland al maanden stijgen

david rockerfeller

Rockefeller Foundation geconfronteerd met $ 1 miljard rechtszaak voor het opzettelijk infecteren van mensen met syfilis