in , ,

EU rechters leggen Oost-Europa aan de asielketting: verplicht migranten opnemen, of anders…

Drie Oost-Europese landen hebben vandaag een forse nederlaag geboekt bij het Europees Hof van Justitie. De rechters bij het Luxemburgse eurofiele EU-hof hebben besloten dat Tsjechië, Hongarije en Polen tegen hun zin meer migranten moeten opnemen.

Een drietal Oost-Europese EU-lidstaten heeft de poppen aan het dansen gekregen in Luxemburg.

Daar sprak een door Brussel ingestoken rechtbank namelijk een vernietigend oordeel uit over de wens van de drie soevereine staten om niet mee te doen met het migrantenrondpompcircus dat de EU heeft verzonnen om zuidelijke lidstaten met een lekke grens – met name Italië en Griekenland – te ontlasten.

Hongarije, Tjsechië en Polen weigerden pertinent deel te nemen aan die grootscheepse immigratie, voornamelijk vanuit Afrika en het Midden-Oosten. Ze wilden zich afzonderen van de in 2015 door Juncker en zijn vrienden verzonnen maatregel, maar moeten dat verzet nu staken.

Want Brussel is nu eenmaal de baas, dus wat ze daar in Boedapest, Praag en Warschau verzinnen is wellicht schattig.

Maar: de ijzeren wil van de eurofiele elite is nu eenmaal wet. Pech gehad:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

6 Comments

Laat een reactie achter
  1. wat had je nu verwacht ,hadden de oostblokkers toch kunnen weten ,het KALERGIplan in volle bloei en alles wat tegenwerkt wordt uit de weg geruimd

  2. Wat is de reden dat de EU perse immigranten wil opnemen? De ervaringen met immigranten zijn zeer negatief en iedereen weet dat deze immigranten nooit gaan integreren. De kosten zijn gigantisch en moeten worden opgebracht door de burgers. Maar die burgers mogen geen EU bestuurders kiezen. Hier is sprake van niets minder dan een EU DICTATUUR !!!!

    De grote vraag waar echt een antwoord op moet komen is: WIE WIL ZO NODIG DAT IMMIGRANTEN WORDEN TOEGELATEN ? Merkel beloofde 1.5 miljoen artsen, ingenieurs en hoogopgeleiden, maar blijkbaar was die groep juist uitverkocht, want wij kregen uitsluitend ongeletterden die nauwelijks hun eigen taal spraken.
    In de hele EU zijn klachten over het gedrag van deze bezoekers, maar overheden houden deze lieden continu de hand boven het hoofd en zwijgt stil. Daarmee de eigen bevolking in heel snel tempo van zich verwijdend …

    Nederland moet zo snel mogelijk uit de EU en landverrader Rutte moet weg.

  3. De guillotine zal binnenkort weer overuren moeten gaan draaien. De gemiddelde kromspreker die zich rechter mag noemen zou dat moeten beseffen. Zijn geïmporteerde islamitische vrienden gaan hem echt niet redden als het binnenkort echt fout gaat. De burgeroorlog zal beginnen in Frankrijk en vandaar naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland trekken. Het is onvermijdelijk geworden.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Al slapend zien we niet wat er werkelijk gebeurt, ofwel The Matrix in afgezwakte vorm

ECB: rentekruid verschoten, dan maar schieten op begrotingen