in , ,

Rockefeller Foundation geconfronteerd met $ 1 miljard rechtszaak voor het opzettelijk infecteren van mensen met syfilis

Een federale rechter heeft een van $ 1 miljard tegen de Foundation goedgekeurd die restitutie zoekt voor slachtoffers die tijdens overheidsexperimenten opzettelijk met syfilis zijn besmet.

Honderden Guatemalanen waren naar verluidt besmet met syfilis tijdens het experiment, die werden ontworpen om het vermogen van penicilline om seksueel overdraagbare aandoeningen te behandelen te testen.

De rechtszaak was in afwachting en wachtte in de afgelopen vier jaar totdat het werd goedgekeurd door US District Judge Theodore Chuang in januari en vraagt ​​ook restitutie van Johns Hopkins University en Bristol-Myers Squibb Co voor het helpen van het Rockefeller-experiment.

De Rockefeller-slachtoffers in de experimenten waren voornamelijk arme kinderen, wezen, patiënten uit psychiatrische ziekenhuizen en gevangenen.

John. D. Rockefeller, de patriarch van de beruchte Rockefeller-dynastie, is gecrediteerd voor het creëren van Big Pharma. Met zijn focus op medicijnen, medicijnen en meer medicijnen, is de moderne farmaceutische industrie aan de basis van een gelddragende creatie van Rockefeller.

John. D. Rockefeller, de patriarch van de beruchte Rockefeller-dynastie, is gecrediteerd voor het creëren van . Met zijn focus op medicijnen, medicijnen en meer medicijnen, is de moderne farmaceutische industrie aan de basis van een gelddragende creatie van Rockefeller.
John. D. Rockefeller, de patriarch van de beruchte Rockefeller-dynastie, is gecrediteerd voor het creëren van Big Pharma. Met zijn focus op medicijnen, medicijnen en meer medicijnen, is de moderne farmaceutische industrie aan de basis van een gelddragende creatie van Rockefeller.
De gruwelijke studies bleven tot 2010 geheim.

Reverby hoorde van de experimenten na de dood van John Charles Cutler, een van de hoofdonderzoekers in de studie. Cutler liet een stapel bestanden achter met details van de barbaarse experimenten.

TMU- rapporten : Toen het verhaal openbaar werd gemaakt, gaf de Meridian 361 International Law Group een zeer grafische beschrijving van de experimenten in een persbericht waarin de rechtszaak werd aangekondigd.

Volgens het persbericht :

De details van de experimenten waren opzettelijk voor de wereld verborgen en bleven zo totdat de Commissie haar rapport in september 2011 publiceerde, waarin werd bevestigd dat barbaarse menselijke experimenten met mensenrechtenschendingen plaatsvonden, bijvoorbeeld: prostituees werden besmet met geslachtsziekten en zorgden vervolgens voor seks op proefpersonen voor opzettelijke overdracht van de ziekte; proefpersonen werden geïnoculeerd door injectie van syfilis spirocheten in het ruggenmergvocht dat de hersenen en het ruggenmerg baadt, onder de huid en op slijmvliezen; een emulsie met syfilis of gonorroe werd bij mannelijke proefpersonen onder de voorhuid van de penis verspreid; de penis van mannelijke proefpersonen werd geschraapt of met littekens bedekt en vervolgens bekleed met de emulsie die syfilis of gonorroe bevatte; een vrouw uit het psychiatrische werd geïnjecteerd met syfilis, ontwikkelde huidletsels en verspilling en kreeg vervolgens gonorrheal pus van een mannelijk subject in beide ogen geïnjecteerd. Veel van de Guatemalanen ontwikkelden geslachtsziekten. De meeste werden nooit behandeld.

Onderzoekers van dezelfde organisaties waren betrokken bij soortgelijke experimenten op verschillende locaties, met name de Tuskegee-experimenten. De Tuskegee-experimenten waren bijna identiek aan die in Guatemala, maar in dit geval waren arme Afro-Amerikaanse sharecroppers het doelwit.

David Rockefeller, een derde generatie lid van de Rockefeller-dynastie, stierf in 2017 na een leven besteed aan het aandringen op een Nieuwe Wereldorde en een wereldregering, waardoor de elite en wereldbankiers de wereldbevolking konden controleren.
David Rockefeller, een derde generatie lid van de Rockefeller-dynastie, stierf in 2017 na een leven besteed aan het aandringen op een Nieuwe Wereldorde en een wereldregering, waardoor de elite en wereldbankiers de wereldbevolking konden controleren.
De organisaties die betrokken zijn bij de experimenten ontkennen elk wangedrag en hebben verklaard dat ze van plan zijn om de rechtszaak te bestrijden.

In een recente verklaring uitte Johns Hopkins: “ diepe sympathie voor individuen en gezinnen die getroffen zijn door de betreurenswaardige syfilisstudie uit de jaren 40, gefinancierd en uitgevoerd door de Amerikaanse in Guatemala. We respecteren het juridische proces en we zullen de rechtszaak krachtig blijven verdedigen. ”

Een woordvoerder van de Rockefeller Foundation vertelde Reuters dat de rechtszaak ‘ geen verdienste ‘ is en dat ze niet wisten dat deze onderzoeken plaatsvonden.

Veel Guatemalanen hebben nog steeds te maken met de pijnlijke nasleep van deze experimenten, zoals de documentaire hieronder laat zien:

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Goed zo! Laat ze maar betalen de smeerlappen. Ze menen dat ze overal mee wegkomen. En nu ook Soros gaan aanpakken, want die heeft nog veel meer op zijn geweten.

Drain the Swamp - ook bij de gezondheidszorg
1 jaar geleden

Dit bedragje kun je nauwelijks geen boete noemen. Dit is niet meer dan een fooi.

Het idee van Rockefeller was om uitsluitend medicijnen op de markt te brengen die synthetisch waren (dus niet in de natuur te vinden zijn) en dus te patenteren zijn en waarvoor hoge prijzen konden (en kunnen) worden gevraagd. Het uitgangspunt was en is tot op de dag van vandaag om zoveel mogelijk winst te maken en niet om mensen gezond te maken. Schandalig niet?

Daarmee verdwenen honderden goedkope en werkzame natuurlijke geneesmiddelen (dus middelen gemaakt van planten etc) van de markt. En de FDA in de US werkte daar zo sterk aan mee dat artsen die alternatieve methoden toepasten werden geprest te stoppen en in meerdere gevallen zelfs zijn vermoord.
Er zijn zoveel kapot gemaakt en zoveel mensen zijn slachtoffer geworden van onder ander chemotherapie dat het leed met geen pen te beschrijven is.

Niet genoemd is dit artikel dat David Rockefeller zelf geen moderne geneesmiddelen gebruikte …. Dat zegt al meer dan genoeg. Dit is niet minder dan moord.

Het aantal slachtoffers van zogenaamde moderne geneesmiddelen is zoveel groter dan het aantal hier genoemd dat de Rockefeller organisatie volledig moet worden ontbonden en alle tegoeden verbeurd verklaard.
Met dat geld kunnen slachtoffers worden betaald en vooral moet de farmacie volledig vanaf de grond worden opgezet door nieuwe mensen. Mensen die de gezondheid van mensen als nummer een hebben !!!!

Joey France
1 jaar geleden

@ Drain the Swamp: uw betoog is net het omgekeerde van swamp! Het egoïsme va;n deze “mensen” is pathologisch, het zijn regelrechte psychopaten. Van dezelfde stal als Jozef Mengele.

Zweedse minister van Justitie over toegenomen geweldsmisdrijven als gevolg van migratie: “Het maakt mij niet uit”

Nu de beruchte ‘Jungle van Calais’ is gesloten, is Nederland het alternatief