in , , , , ,

Zwitserland ziek om en ziek van 5G – Nationale opstand gepland voor 21 september

44352122982 3210ef0172 5G

De Zwitserse oppositie tegen 5G is niet nieuw en niet alleen van bewoners. In 2017 lanceerde de Zwitserse arts Bertrand Buchs een verzoekschrift om een ​​moratorium op de installatie ervan en sindsdien hebben artsen en wetenschappers het wereldwijd ondertekend.

Onderzoek heeft uitgewezen dat blootstelling ongewenste symptomen en aandoeningen kan veroorzaken – op zijn zachtst gezegd (zie 1 , 2 , 3 ).

Eerder dit jaar keurde Vaud Zwitserland een 5G moratorium goed . Hoe dan ook, 5G werd geïnstalleerd in Genève, waar sommige bewoners onmiddellijk last kregen van blootstelling.

Nu plannen tegenstanders een landelijke opstand .

Van Yahoo :

Zwitserland was een van de eerste landen die 5G begon te implementeren, maar de angst voor de gezondheid over de straling van de antennes die de mobiele technologie van de volgende generatie dragen, heeft tot een landelijke opstand geleid.

Demonstranten tegen de technologie zullen later deze maand de straten van Bern vullen, maar er zijn al een aantal kantons onder druk gezet om geplande constructies van 5G-compatibele antennes op ijs te zetten.

[…]

Nationale luchtvaartmaatschappij Swisscom zegt dus dat het verwacht dat 90 procent van de bevolking tegen het einde van het jaar 5G-toegang heeft.

Tegenstanders waarschuwen ondertussen dat 5G ongekende gezondheids- en milieurisico’s met zich meebrengt in vergelijking met eerdere generaties mobiele technologie, en dringen er bij de autoriteiten op aan een volledig moratorium op de uitrol in te stellen.

Ze zullen op 21 september een groot protest organiseren voor de regeringsgebouwen in Bern, en werken er ook aan om de kwestie in stemming te brengen.

[…]

In Genève is het Daniel Buchs, een arts en een regionale parlementariër met de centristische christen-democratische partij, die de strijd leidt.

“We wachten op een serieus, onafhankelijk onderzoek dat aantoont of, ja of nee, 5G een schadelijk effect heeft op de bevolking,” vertelde hij aan AFP.

Een dergelijk onderzoek, zo benadrukte hij, zou kunnen helpen een gezondheidsschandaal te voorkomen dat vergelijkbaar is met het schandaal dat de wereld heeft gezien met asbest, dat al lang als veilig werd aangeprezen, maar waarvan tegenwoordig bekend is dat het jaarlijks ten minste 107.000 mensen wereldwijd vermoordt.

In februari gaf de telecomsector het Amerikaanse congres dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is. Mensen en hun huisdieren overal voelen de effecten waar het actief is (zie 1 , 2 , 3 ).

Er is overal oppositie tegen 5G. Waarschuwingen zijn afgegeven door verschillende geloofwaardige experts en niet alleen over gezondheidsrisico’s (zie 1 , 2 , 3).

Lees verder bij de bron: activistpost.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4644662027 eb87801d3c Federal Reserve

Gaan we weer: Federal Reserve opent voor het eerst sinds 2008 noodloket voor banken

Child Vaccine Shop Baby Doctor Nurse

DKTP vaccinatie sluipenderwijs vervangen door Vaxelis dat nooit door de gezondheidsraad is gekomen