in , , ,

Sorry, achterhaald artikel! Elektrische Voertuigen zijn een door de overheid gesubsidieerde RAMP

ElektrischA2

Elektrische Voertuigen (EV’s) zijn helemaal niet GROEN! EV’s zijn een gigantische oplichting en de grootste zwendel van deze eeuw. Dat krijg je als een stelletje regerende idioten die ner- gens verstand van hebben, dan ons, het volk, op te lichten en te bestelen, allerlei beslissingen laat nemen, ingegeven door een stelletje IMBECIELEN die we lobbyisten noemen.

Het komt door de grote hoeveelheid energie die wordt gebruikt bij de mijnbouw en verwerking van lithium, kobalt en mangaan, en gevaarlijke grondstoffen die nodig zijn voor de productie van elektrische autoaccu’s.

Elektrische voertuigen zullen dus nauwelijks bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot in de komende jaren, omdat de invoering van elektrische voertuigen niet noodzakelijkerwijs leidt tot een afname aan CO2-emissies door het wegverkeer. Aardgasverbrandingsmotoren is de ideale technologie om op lange termijn op over te schakelen naar voertuigen op waterstof of “groene” me- thaan, of misschien zelfs alternatieve vormen van onderdrukte, draadloze vrije energietechnologie.

Een batterijpakket voor een Tesla Model 3 vervuilt het klimaat met 11 tot 15 ton CO2. Elke batterij heeft een levensduur van ongeveer tien jaar of een totale kilometrage van 94.000 KM, wat neerkomt op 73 tot 98 gram COper kilometer of 116 tot 156 gram COper mijl, aldus Buchal. Tel daarbij op de CO2-uitstoot van de benodigde elektriciteit door elektriciteitscentrales om dergelijke voertuigen aan te drijven, en de werkelijke Tesla-uitstoot ligt tussen 156 tot 180 gram COper kilometer of 249 en 289 gram COper mijl.

Een batterijpakket kost de EV-eigenaar meer dan € 10.000, – exclusief de uitgaven voor de recycling van het oude pakket. De vervuiling veroorzaakt door deze batterijen is verpletterend. Denk er- over na hoe je zelfs kleine Li-batterijen niet in de vuilnisbak kunt stoppen vanwege de giftigheid. Waar gaan alle lege accu’s heen die slechts 10 jaar meegaan, en waarvoor je €10.000 betaalt voor een vervanger, en geld kost om de oude accu weg te gooien. EV is een gigantische oplichterij, ge- woon een ander Ponzi-plan om meer schulden te maken. Banken hadden goed begrepen hiermee meer schuld te kunnen creëren voor de financiering ervan!

De opwarming van de aarde is de grootste zwendel ooit. Vooral wanneer gekeken wordt naar al het geld dat wordt verspild aan onderzoeken aan universiteiten. Verspild aan zakelijk ‘groene’ aanmoedigingen. Zoals nutteloze windmolens die snel verslijten en meer kosten om af te breken en te vernietigen, dan in de eerste plaats het plaatsen ervan, enz. Jammer, voor de schamele stroomvoorziening, het storend lawaai en het ontsierde landschap.

Ik blij rustig met mijn dieseltje rondtuffen. Mag ik de grote steden niet meer in, wel dan zullen ze daar ook niets meer aan mij verdienen, niet? Daar moet de middenstand maar iets aan doen. Ik be- doel aan hun winstderving.

De echte motivatie is het doel dat de overheid iedereen wil controleren

De motivering voor deze sinistere zwendel met zelfrijdende elektrisch aangedreven auto’s is, dat ze altijd verbonden moeten zijn met een netwerk. Tesla’s EVs maken nu verbinding met hun net- werk via 4G draadloze netwerken, die later dit jaar 5G draadloze netwerken zullen worden. En onthoud: 5G is een microgolfstraling technologie die wordt ingezet als ontvolkingswapen, t.b.v. volle- dige spectrumdominantie en absolute menselijke controle.

De elektrische schok

De wetten van de thermodynamica zeggen: energie kan niet worden gegenereerd of vernietigd; het kan alleen van vorm veranderen. De elektriciteit die wordt gebruikt om een auto van stroom te voorzien, moet ergens vandaan komen, momenteel nog in de meeste gevallen vanuit kolengestookte elektrische centrales.

Telkens als energie van vorm verandert, zoals in het geval van batterijvoeding, gaat energie verloren door inefficiënties van het systeem o.a. door wrijving, warmteverlies, weerstand, enz. Eenvoudigweg, alle beschikbare energie opgeslagen in een batterij kan niet worden gebruikt voor het beoogde doel: een deel, zo niet de meerderheid, gaat verloren als gevolg van deze inefficiënties.

Zoals aangetoond, voldoet energie uit elektriciteit niet aan deze voorwaarden. Windenergie, zonne-energie etc. zijn niet praktisch. Ethanol heeft een lagere energie-inhoud per eenheid en ver- eist speciale, dure aanpassing van motoren. De enige energiebron die aan bovenstaande criteria vol- doet, is de interne verbrandingsdieselmotor die ongeveer 30% meer kilometers uit een liter haalt dan uit benzine, en deze besparingen zijn reëel onder alle soorten rijomstandigheden, met een tank- bereik van meer dan 1000 km of 600 mijl. Bovendien geven mensen die zich zorgen maken over het broeikaseffect de voorkeur aan diesel, omdat deze tot 20% minder kooldioxide (CO2) uitstoot.

Dieselmotoren stoten 20% minder COuit

Dit is al heel lang een algemeen begrip onder insiders. Dieselmotoren zijn niet schadelijk voor het milieu! Ze verkorten niet de levensduur van mensen; ze verlengen zelfs de levensduur van inwoners van zogenaamde zwaar getroffen steden. Elektrische auto’s zijn schadelijker. Het is allemaal ge- woon weer een grandioze leugen die als waarheid wordt verkocht.

Er wordt gezegd dat de opwarming van de aarde kan komen van een gas genaamd lachgas (N20). De Internationale Raad voor Wetenschap (ICSU) in Parijs, een federatie van wetenschappelijke verenigingen over de hele wereld, heeft een rapport uitgebracht waarin wordt geconcludeerd dat de meeste analyses die zijn gemaakt, het belang hebben onderschat voor het broeikaseffect van een gas genaamd lachgas (N2O) met een factor tussen drie en vijf.

Hoewel N2O niet thuishoort in de atmosfeer van de aarde, is het een krachtiger broeikasgas, COis geen broeikasgas want het verenigd zich met alle andere gassen in de atmosfeer, N2O blijft rond- zweven en gaat NIET samen met andere gassen. DIT IS HET kenmerk van een broeikasgas! Dus, COis GEEN broeikasgas! Maar nu lijkt het erop dat deze conclusie voorbarig zou kunnen zijn; nl. voor een bijzonder lange tijdsperiode, zijn mensen die in de twee steden met de hoogste NO2– concentratie wonen: t.w. Stuttgart en München nader onderzocht. Het onderzoek heeft vastgesteld dat in Stuttgart, de N2O-leider in 2018, bewoners kunnen uitkijken naar bijna anderhalf jaar meer levensduur dan de rest van de bevolking zich kan veroorloven. De Müncheners zijn gezegend met de hoogste N2O-waarde in 2017, zij leven zelfs een goede twee jaar langer dan het Duitse gemiddelde.

Hoewel er een duidelijk verband bestaat tussen N2O-blootstelling en volksgezondheid, leert de praktijk dat hoe intensiever het autoverkeer is, hoe langer mensen blijven leven. Kort gezegd: stik- stofoxiden verlengen de menselijke levensduur.

Dus, ik blijf nog even ronddieselen. De EV is een gepolitiseerde miskleun en zeker niet groen.

Benieuwd wat de groene klimaatterroristen hierover te zeggen hebben.

Elektriciteit wordt vaker wel dan niet opgewekt uit steenkool, wat qua uitstoot van COeven slecht of zelfs slechter is als de CO2-uitstoot van benzine– of dieselmotoren. Bovendien is de fabricage van batterijen en de verwijdering van deze batterijen, die een gemiddelde levensduur van 10 jaar hebben, ook slecht voor het milieu. Om nog maar te zwijgen van het extra gewicht dat moet worden rondgezeuld. Terwijl het gemiddelde bereik van een volledig opgeladen batterij ongeveer, 300 km of ongeveer 200 mijl is, en de snelle laadinfrastructuur een oplaadmogelijkheid biedt voor slechts 60-70%, dat meer tijd in beslag neemt dan nodig is voor het tanken van een tank vol met benzine of dieselolie. Verder, vereist dit een nieuw infrastructuurnetwerk van snelle elektrische oplaadstations met onderlinge afstand van elkaar van max 150 KM of 100 mijl. Het frequente bijladen op een lange reis is lastig, omdat ongeveer elke 1,5 uur moet worden gestopt voor een nieuwe oplaadbeurt.

Geloof nu niet dat oliemaatschappijen hun tankstations zullen sluiten om zich te converteren in een stopcontact op het elektriciteitsnet? Een ander obstakel is een nog veel groter probleem dat niemand wil toegeven. Hoe kan in de extra vraag naar elektriciteit worden voorzien? Als we naar milieudeskundigen luisteren, denken ze dat het inpluggen in het netwerk hetzelfde is als het opladen van een smartphone. Wees gerust; Elektrische auto’s gaan dat niet dupliceren.

En, gaat u in de toekomst op vakantie naar Spanje met een EV?

Elke 1,5 uur rijden een oplaadbeurt van 2 tot 3 uur? Hoe lang denkt u erover te gaan doen? Een week? En u mag er uw politieke parasiet waar u op hebt gestemd voor BEDANKEN! HIEP HOI! Wat een goede man of vrouw, niet? Waarschijnlijk krijgt u uw verkozen stoethaspel ook nog wel zo- ver dat uw baas wordt gedwongen een week meer vakantie te geven om uw reis naar Spanje met een EV te compenseren?

Alle groene energie is een MYTHE. Spaarlampen bevatten KWIK. Volgens de Belgische wet is kwik al verboden sinds de jaren ‘80. Kunt u me vertellen waarom kwiklampen dan nu WEL mogen?

Ik zie al die groenen hun gestuntel met allerlei snoeren en natuurlijk in de file om de auto op te kunnen laden met veel plezier tegemoet! Ik tuf er toeterend langs met mijn dieseltje. Als ik in een goede bui ben zal ik zelfs nog even zwaaien!

Oh ja, beste groenen. Ook PRIKlimonade en bier, CAVA en champagne zijn uit den boze. Er zit COin. En tja, ook spuitwater kan natuurlijk niet. Een plat watertje dan maar? En, natuurlijk uit de kraan want volgens diezelfde leugenachtige STAAT is dat ZOOOO GEZOND!

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
150528165133 women of isis zaynab sharrouf 2 exlarge 169

Honderden IS-leden ontsnapt met dank aan Turkije

PLASTIC HEAD 1

9 van de 10 mobiele telefoons falen wanneer de veiligheid wordt getest onder reële gebruiksomstandigheden