in

Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature al immuun voor coronavirus

Onderzoekers van de medische universiteit van Zürich hebben bevestigd wat wekenlang door de mainstream media als ‘nepnieuws’ werd weggezet, namelijk dat 60% van de bevolking van nature immuun is voor het coronavirus.

Dat is opnieuw een sterk argument om de zogenaamde ‘tweede golf’ niet te vrezen, en de corona spoedwet onmiddellijk definitief in de prullenbak te gooien.

Het Covid-19 virus heeft vermoedelijk al keer zoveel mensen besmet als tot nu toe werd aangenomen, zeggen de Zwitserse wetenschappers. Daarmee bevestigen ze een eerdere studie in mei, waarin werd geconcludeerd dat 60% van de mensen minstens gedeeltelijk van nature resistent zijn tegen het coronavirus, zonder daarmee besmet te zijn geweest (1).

Dit betekent dat het voor het leeuwendeel van de bevolking ongevaarlijk is, en slechts een zeer klein percentage –vrijwel uitsluitend 60-plussers- er erg ziek van kan worden.

Bovendien heeft de Duitse minister van Jens Spahn gewaarschuwd tegen het massaal testen van de bevolking op corona. ‘We moeten oppassen… dat we door omvangrijke testen niet teveel valse positieven krijgen.’

Het heeft volgens Spahn daarom geen zin om miljoenen mensen te testen. Sowieso kunnen de gebruikte PCR testen –die voor slechts 40% tot 70% betrouwbaar zijn- de aanwezigheid van niet één virus aantonen, maar enkel van …..

verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Brononderzoeken GGD kansloos: moeilijk te achterhalen wie waar corona kreeg

Waarom komt er een coronawet als heel Nederland er tegen is? Denk hier eens over na…