in , ,

200 aangiften tegen D66-leider Alexander Pechtold vanwege schenking appartement

pechtold

Er zijn inmiddels 200 aangiften gedaan tegen D66-leider Alexander Pechtold vanwege de schenking van een appartement door een Canadese oud-diplomaat. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) donderdag weten aan ThePostOnline.

OM-woordvoerder Barbara van Heerde tegenover TPO:

 

“Ik heb het nog even in de groep gegooid hier en ik begrijp dat ik het aantal aangiftes nu kan melden. Tot nu toe zijn er bijna 200 aangiftes binnengekomen. Wij bestuderen deze aangiftes op dit moment.”

 

Vorige week werd na vragen van TPO duidelijk dat het Openbaar Ministerie Oost-Nederland meerdere aangiften tegen Pechtold in behandeling had na een oproep op internet. Over het aantal zweeg het OM, wel zei een woordvoerder toen dat die aangiften ‘nog steeds binnenkomen’.

Lees ook eens verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault 34

De grote vervanging: Europa’s geboorte Crisis

sleepwet logo

Officiële uitslag referendum over ‘sleepwet’ op 29 maart. Datacenter BIT stapt naar rechter om Wiv ongeldig te laten verklaren