in , ,

Verkiezingen NL 2017: Waarom u geen D66 moet stemmen

d666

Zoals u wellicht heeft gelezen hebben we vorige week onze serie Verkiezingen NL 2017 afgetrapt met een eerste deel waarin wij u de argumenten gaven om vooral niet op de VVD te stemmen. In dit tweede deel gaan we het hebben over de redenen om maar vooral niet op D66 te stemmen.

D66 wil het eigen risico in de zorg nog meer verhogen

Ja dat leest u goed! Het feit dat 385 euro nu al voor veel mensen niet is op te hoesten, laat Pechtold en consorten Siberisch koud. Het plebs kan een vergoeding krijgen, maar we weten hoe dat gaat met vergoedingen van de staat. Als er niet wat mens onterende slavenarbeid tegenover staat zoals we nu kennen met die geweldige participatie wet, dan is de vergoeding vrijwel altijd lager dan de stijging(Kijk maar naar huursubsidie en andere vergoedingen). Bent u net als de meerderheid van Nederland tegen een hogere eigen bijdrage in de zorg, of zelfs tegen de eigen bijdrage, stem dan vooral niet D66

D66 laat ouderen de zorg van eigen spaargeld betalen

Dus, u heeft uw leven lang gewerkt, premies betaald, zelfs dubbel via de zorgverzekering en via de loonstrook. En dan bent u oud en heeft u zorg nodig dan mag u van Pechtold en aanhang gewoon dat lekker zelf betalen. Spaargeld voor ouderen is toch nergens goed voor? Ouderen zijn niet langer rendabel en dus zoeken ze het maar uit is het devies van D666.

Vindt u dat net als wij niet zo heel netjes van het minne D66 mannetje, dan vooral niet op deze hufters stemmen!

D66 wil geen baanzekerheid en daarom ontslag zonder toetsing

Een vaste baan met zekerheid dat je deze morgen ook nog hebt, wie wil dat nou? D66 in ieder geval niet want deze sujetten willen het ontslagrecht versoepelen zodat men kan worden ontslagen zonder toetsing.

d666Verder wil D66

  • De ww terugbrengen naar 6 maanden
  • AOW verlagen en bijstand vrijwel opheffen
  • Het elektronisch patiënten dossier verplicht maken
  • Veel geld naar ontwikkelingshulp
  • Veel immigranten

En dat alles het liefst onder direct gezag van de EU, want D66 is de grootste eurofiele partij die ons landje helaas rijk is.

Tot slot willen wij u nog even wijzen op het feit dat D66 deel uitmaakte van de verraders van het Kunduz akkoord, dat D66 altijd pal stond voor referenda tot het hun even niet uitkwam, Pechtold een Bilderberg puppet is en de grote gedoger van PvdA en VVD tijdens de huidige regeerperiode. Kortom alle ellende die de afgelopen 4 jaren over ons zijn uitgestort door Rutte, Samsom en consorten konden dat doen door de goedkeuring van Pechtold en zijn clubje.

Als u wel gaat stemmen, stem dan op bij voorkeur nieuwe partijen en in ieder geval op een partij die nog niet eerder heeft geregeerd. Dat geeft minder kans op corruptie, belangenverstrengeling en de grootste kans op veranderingen ten goede, en heeft u het helemaal gehad met alle partijen stem dan gewoon niet of blanco want als er daar maar genoeg van zijn zend ook dat een stevig signaal uit naar Den Haag.

Tot zover deel 2 van Verkiezingen NL 2017

Lees de rest verder bij de Bron: urubin.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vertrouwen terugwinnen en omdat het kan: Aantal grootverdieners bij banken in EU flink gestegen

farapen 660x336

Hoe de EU ten strijde trekt tegen Eurosceptici