in , ,

75% van de Nederlanders niet blij met online belastingaangifte in de cloud

Dit jaar kan voor het eerst geen programma van de Belastingdienst meer worden gedownload om de aangifte lokaal op de eigen computer voor te bereiden. De Belastingdienst wil dat iedereen de aangifte online doet, dus direct op de cloudservice van de Belastingdienst.

Volgens de Consumentenbond is 75% van de Nederlanders niet gecharmeerd van dat idee. Mensen willen dat de optie van het offline elektronisch invullen blijft bestaan.

Wie echt geen aangifte wil doen, kan bij de Belastingdienst telefonisch een papieren P-formulier aanvragen. Uiteraard is dit niet vooraf ingevuld terwijl juist 95 procent daar tevreden over is.

Lees verder bij de Bron: PrivacyNieuws

Maar ach we hebben gewoon poep aan de belastingbetalers…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leo
5 jaren geleden

Nederlander u bent een schaap -zonder enige visie. U loopt graag in de “ganzenmars”. U bent laf. U bent een echte Nederlander -en wsch ook zo’n laffe Calvinist -die zelfs zijn eigen moeder nog verraad. U bent sinds ’40 ’45 niets veranderd. Laffe Calvinistische varkens verraden hun medeburgers. Dit deed u ook tijdens de oorlog. Dankzij uw geweldig nobele karakter werden er 120 000 burgers vermoord -en naar de gaskamers gestuurd. U ontneemd de ander zijn keuze en zijn vrije wil.

Allahu akbar roepende vrouw zwaait met afgehakt kinderhoofdje in Moskou

Weet waar je aan begint: 3,6 miljoen mensen activeren Berichtenbox op MijnOverheid