in ,

Allahu akbar roepende vrouw zwaait met afgehakt kinderhoofdje in Moskou

Een metrostation in is afgesloten omdat een vrouw, volledig gekleed in het zwart, rondliep met het losse hoofd van een kind. Volgens bronnen aan de Russische nieuwszender Russia Today zou de vrouw ‘Allah Akbar' hebben geroepen. Ze is opgepakt.

De Russische minister van Binnenlandse Zaken bevestigt in een verklaring dat de vrouw rondliep met het hoofd van een kind. Het gaat om een meisje van vier jaar oud.

Het onthoofde lichaam van een kind werd gevonden in een brandend appartement in Moskou, nabij het metrostation waar de vrouw rondliep. Verwacht wordt dat het vuur is aangestoken om de sporen van het misdrijf te wissen.

De vrouw liep volgens ooggetuigen verward rond nabij het station. Toen politieagenten om haar identiteit vroegen, zou ze het kinderhoofd uit haar tas hebben gehaald, en gedreigd hebben om zichzelf op te blazen.

Lees verder bij de Bron: Nieuws van de Dag

 

Photo by Iqbal Osman1


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Washington voedt de nieuwe Koude Oorlog

75% van de Nederlanders niet blij met online belastingaangifte in de cloud