in

Aangemaakte corona antilichamen verdwijnen uit het lichaam als sneeuw voor de zon, grote gevolgen voor vaccin

53e1d2474c55ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d752c73d69149 640 corona

Uit een drietal wetenschappelijk onderzoeken komt naar voren dat bij besmette coronapatiënten de antilichamen na een aantal maanden zijn verdwenen.

Bij de zogenaamde asymptomatische mensen is dat nog veel sneller en zijn er vaak na enkele weken geen antilichamen meer te bekennen.

Er zijn de afgelopen maanden ellenlange discussies geweest of het nu wel of niet beter is om mensen bloot te stellen aan het coronavirus, zodat groepsimmuniteit kan worden verkregen. Als voorbeeld wordt dan vaak Zweden genoemd, waar veel minder stringente maatregelen werden genomen dan andere landen waardoor dit land nu hard op weg is om die groepsimmuniteit te verkrijgen.

Het geheim van de smid is dan volgens de wetenschap dat mensen zogenaamde antilichamen produceren en wanneer er nu maar genoeg mensen onder de bevolking zijn die antilichamen hebben dan stopt de verspreiding van het virus.

Echter, die aanname schijnt nu toch niet helemaal te kloppen. Wat wel klopt is dat degene die besmet zijn geraakt door het virus antilichamen produceren.

Maar, een aantal nieuwe wetenschappelijke onderzoeken komen nu tot de conclusie dat die antilichamen eigenlijk weer net zo snel verdwijnen als dat ze kwamen.

Een Chinees onderzoek toont aan dat bij meer dan 90 procent van onderzochte ex covid-19 patiënten het aantal antilichamen binnen een periode van twee tot drie maanden snel daalt.

Het was een onderzoek bij 74 patiënten, verdeeld over twee groepen van ieder 37. De ene groep was besmet, maar was asymptomatisch, dat wil zeggen dat ze wel besmet waren maar niet ziek werden, en de andere groep was besmet en werd ook daadwerkelijk ziek.

Bij beide groepen waren binnen een periode van enkele maanden de antilichamen zo goed als verdwenen en bij 40 procent van de asymptomatische groep was dit zelfs binnen enkele weken.

In Spanje is net een grootschalig onderzoek afgerond en ook daar concludeerde men in sommige gevallen dat hoewel patiënten antilichamen hadden ontwikkeld, dit na enkele weken niet langer meetbaar was. Van de onderzochte mensen bleek 14 procent na enkele weken al geen antilichamen meer te bezitten.

Dit heeft dan weer grote gevolgen voor wat door de overgrote meerderheid van ook de bevolking nog steeds wordt gezien als de heilige graal, namelijk vaccinaties.

Volgens recente mainstream berichten is dit nu zo ongeveer de stand van zaken met betrekking tot een coronavaccin:

Lees verder bij de bron: niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e7d2424b55a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d7d2c7cdc9e4c 640 biometric

Nu willen de banken makkelijker gebruik kunnen gaan maken van biometrische gegevens

48606294 f95b9204d8 b builenpest

Dit verandert de boel: ‘Zwarte Dood weer opgedoken in Azië’