in , , , ,

Dit verandert de boel: ‘Zwarte Dood weer opgedoken in Azië’

Photo by hans s

Chinese officials waarschuwen dat er in Kazachstan een onbekende, dodelijke vorm van (virale) longontsteking is opgedoken, die veel gevaarlijker is dan het .

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat zijn vele goed ingelichte bronnen hem hebben verteld dat het om een terugkeer van de gevreesde builenpest, oftewel de Zwarte Dood, gaat. In de 14e eeuw vaagde deze pest de helft van de totale wereldbevolking weg.

De waarschuwing dat Kazachstan sinds juni wordt getroffen door een ‘onbekende, dodelijkere longontsteking’ is afkomstig van de Chinese ambassade.

De Kazachse autoriteiten ontkennen dat het om een nieuwe variant gaat, maar doen tegelijkertijd wel wetenschappelijk onderzoek naar het virus. In drie steden zouden inmiddels 500 mensen zijn besmet, van wie er 30 ernstig aan toe zijn.

Dagelijks 300 mensen met longontsteking in opgenomen

In de voormalige Sovjet Republiek overleden in de eerste helft van dit jaar 1772 mensen aan longontsteking, waarvan 682 in juni. In dezelfde maand werden 1700 nieuwe ziektegevallen geconstateerd, twee keer zoveel als in dezelfde maand vorig jaar. Volgens Saule Kisikova, hoofd afdeling in de stad Nur-Sultan, worden dagelijks al 300 mensen met longontsteking in het ziekenhuis opgenomen.

Kazachstan hief de corona lockdown op 11 mei weer op, maar heeft de maatregelen in sommige gebieden nu weer aangescherpt. President Kassy-Jomart Tokayev verklaarde op TV dat het land wordt getroffen ‘door de tweede coronavirus golf, gekoppeld aan een enorme piek in longontstekingen.’ Net als in de rest van de wereld verloopt corona in Kazachstan als een gewone griep; een kleine 50.000 mensen werden besmet, waarvan er 264 overleden. (1)

en nieuw corona virus

In februari schreven we dat er in Azië, waaronder weer in , nog andere ziekten aan het verspreiden zijn, waaronder de varkensgriep (hier ook bekend als de ). Volgens econoom Martin Armstrong is daar een nieuw coronavirus bijgekomen, …….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by hans s


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
machiavelli
7 maanden geleden

PEST is een zware doodstrijd
.
nog meer economische groei = nog meer ziektes
als de natuur uitput slaat die natuur keihard terug
/
die virussen waren al in de natuur
.
[ SLAPEND AANWEZIG ]

.alleen nu zijn ze gevaarlijk en dodelijk geworden.
.
MEER EN MEER ECONOMISCHE GROEI IS DODELIJK
.

HET AFWEERSYSTEEM VANN ONZE AARDE LAAT HET AFWETEN

Victik
7 maanden geleden

https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong Ik weet niet of ik dit voor lief wil nemen gezien deze gast zn geschiedenis…

Victik
7 maanden geleden

Martin Armstrong is een zelf geleerde economische voorspeller die 11 jaar gezeten heeft voor het oplichten van investeerders voor 700 miljoen! Dus dat maakt dit artikel nogal ongeloofwaardig…

Aangemaakte corona antilichamen verdwijnen uit het lichaam als sneeuw voor de zon, grote gevolgen voor vaccin

Screenshots van interne Twitter-tools toont dat het platform ‘zwarte lijsten’ van gebruikers en trends bijhoudt