in

Het enige waar Covid-19-testkits goed voor zijn, is het verzamelen en onderzoeken van DNA

2162005037 c8147fa035 dna test

In 2020 waren menselijke populaties er volledig van overtuigd dat ze virussen uit het universum konden uitroeien door aan te nemen dat iedereen ziek was en door menselijke interactie te vermijden. Vergrendelingen, bedrijfsbeperkingen, maskermandaten en richtlijnen voor sociale afstanden beloofden veiligheid tegen “het virus”.

De menselijke bevolking werd geleerd dat collectief vermijden de meest empathische reactie was, en lokale en nationale overheden kwamen tussenbeide om deze mentaliteit af te dwingen.

Deze mentaliteit werd een cultus van naleving; vrije mensen werden beschaamd in het naleven van volksgezondheidsvoorschriften of werden bedreigd in hun levensonderhoud, hun zaken en hun vermogen om vrij rond te bewegen. In veel delen van de wereld zijn burgerlijke vrijheden een schim van wat ze waren. NYC zet bijvoorbeeld controlepunten op om mensen te beboeten bij wie hun DNA niet is verzameld via covid-19-testkits.

Zeg NEE tegen DNA-verzameling, want uw soevereiniteit is belangrijker dan frauduleuze virusdetectie-paranoia.

Om te reizen of te werken, leggen mensen hun DNA voor aan bedrijven en overheidsinstanties. Deze covid-19-testkits worden in snel tempo medische vereisten – aangezien luchtvaartmaatschappijen, scholen en werkplekken lichamelijke autonomie en medische privacyrechten schenden.

Of het nu uit angst is of uit coöperatieve naleving, veel mensen hebben in 2020 ingestemd met lichamelijke vereisten, waarbij ze gezichtsbedekking hebben gedragen om te integreren in de samenleving en het vermogen van hun bedrijf om tirannieke volksgezondheidsvoorschriften te sussen te beperken. Het inleveren van DNA is slechts de volgende stap naar het opgeven van individuele vrijheden en het opgeven van iemands soevereine rechten.

Het enige waar covid-19-tests goed voor zijn, is het verzamelen en bewaken van menselijk DNA. De Amerikaanse en Europese standaard voor PCR-testen is opgezet om een ​​astronomisch aantal fout-positieven te genereren met behulp van een specifiek aantal cycli om viraal DNA te amplificeren.

Deze valse positieven worden op een illegale manier gebruikt om de vrijheden van mensen 14 dagen per keer op te schorten, zoals bepaald door de machtsdronken staatsregeringen en de gezondheidsinstanties.

Mensen worden onrechtmatig vastgehouden, hun DNA is onrechtmatig geoogst

Mensen worden onrechtmatig vastgehouden terwijl hun neusholte wordt onderzocht, hun speeksel wordt verzameld en hun DNA wordt geoogst. Zoveel mensen hebben geen ziekteverschijnselen, maar toch worden ze gedwongen hun “onschuld” te bewijzen door hun DNA in te dienen via covid-19 testkits. Zoveel mensen hebben geen ziekteverschijnselen maar er wordt wel een DNA-uitstrijkje gedaan om een ​​vals-positieve covid-19-diagnose te krijgen. Het maakt niet uit of iemand geen symptomen heeft, of dat hij koorts en een loopneus heeft.

Dit systeem is opgezet om hun DNA te oogsten en hen een slaaf te maken van deze angstige en verslaafde mentaliteit van ziekte, deze valse god van controle. Waarom moet iemand weten of er goedaardig virusmateriaal in uw speeksel zit? Waarom blijven zieke mensen niet thuis en zieken ze uit, zoals in de afgelopen jaren? Waarom is er zo’n sterke druk om het menselijk DNA te controleren en menselijke lichaamsvloeistoffen te micromanagen?

Spectrum DNA is een bedrijf dat menselijk DNA verzamelt. Het bedrijf gebruikt een hulpmiddel voor het verzamelen van speeksel-DNA; deze covid-19 testkit wordt gebruikt alsof het een of andere lichamelijke behoefte is, alsof het een oplossing is voor ziekte. Mensen in het hele land krijgen te horen dat ze met deze kits een negatief resultaat moeten behalen om weer naar school, werk of reizen te gaan.

Tijdens dit illegale proces wordt niet alleen DNA verzameld, maar mensen worden ook getraind om hun soevereiniteit te onderwerpen aan door mensen gemaakte autoriteiten. Dit controlerende precedent zal voortduren, aangezien mensen worden gedwongen hun lichamelijke rechten en mentale waardigheid op te geven voor meer invasieve medische procedures, injecties en bewakingstechnologie.

ZEG GEWOON NEEN. Niemand heeft recht op jouw DNA. Niemand heeft het recht om u te beschuldigen van het doden van mensen met ziekten die u niet heeft.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marcrutte

‘Rutte probeerde persoonlijk het onderzoek naar steun Syrische rebellen tegen te houden’

9212886 469d418154 politie1

‘Aantal klachten over discriminatie door politie stijgt’, geen enkele agent is daarvoor vervolgd