in , , , ,

Straatsburg, aanslag op bestelling als afleiding van de regering

aitoff / Pixabay

Op sociale netwerken zijn er opmerkingen die de moordaanslag van Straatsburg op de afleiding van de regering tegen de gele protesten houden. De Franse regering verwerpt de beweringen dat dergelijke beschuldigingen “schandelijk” zijn, strikt.

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft zich scherp tegen de geruchten op het internet gekeerd dat de aanval van Straatsburg, die dinsdagavond drie mensen doodde, een regiemanoeuvre is om de massale protesten van de te verzwakken.

Regering vraagt “Gele Hesjes” a.s. zaterdag niet te protesteren.

Ondanks de al jaren in gehandhaafde staat van beleg is er een aanslag in Straatsburg gepleegd. Uiteraard schreeuwde deze “lone nut” de gevleugelde strijdkreet “”.  Drie doden en taltijke gewonden. De dader is voortvluchtig. Tijd voor een stille tocht en rouwbeklag, is de president al ter plekke geweest om een kaarsje aan te steken?

De kruitdampen waren nog niet opgetrokken of de wist al wie de dader was. Een veelpleger met een Arabische naam en al 47 veroordelingen op zijn conduitestaat in diverse landen, waaronder Zwitserland, en Frankrijk.

Na een dolle taxirit is deze moordenaar in het niets verdwenen. Dat is afwijkend van het normale patroon, waarbij de dader direct wordt geliquideerd – er wordt hem een Oswaldje geflikt, zeg maar….

Nu kan er een klopjacht worden georganiseerd en dat heeft ook weer voordelen, de angst blijft er dan nog even goed in zitten.

Het lijkt warempel wel een aanslag op bestelling. Want ondanks de toezeggingen van kartel-mannetje , willen de Gele Hesjes zaterdag wederom protesteren. Er is immers nog niet aan de belangrijkste eis voldaan: Macron moet per direct opsodemieteren.

Dus dan vraagt de regering van deze republiek doodleuk of die paar mopperende mensen in verband met de veel serieuzere klopjacht op een jihadist die ondergronds is gegaan, thuis willen blijven. De benzineprijs wordt nog even niet verhoogd, wat zeuren die kinderachtige hesjes nou? Het wordt winter, ’t is mooi geweest.

Wij zijn van mening, dat deze bij politie en bekende “jihadist” zijn strafblad mocht afkopen door een speciale opdracht uit te voeren op een kerstmarkt. Hij mocht een “Berlijntje” doen, maar dan zonder vrachtwagen. Het verzoek van de regering is wat ons betreft een dreigement. Wie weet laten ze een paar jihadisten op de demonstranten los. Dan kunnen de sluipschutters wegblijven. De strijdkreet “Allahu Akbar” hoeven ze niet eens te roepen, want dat is in de zetterij al voorgedrukt.

Wij zijn echt niet achterdochtig of paranoïde, wij zijn realistisch en hebben ruim voldoende ervaring met hoe een bancair gestuurde politiestaat ongeveer denkt. Het gaat letterlijk over lijken, net zo lang tot het stopt. Zo werkt het nu eenmaal, een totaal uitgerangeerde president in het nauw maakt rare sprongen.

Want hij voert zijn opdracht niet naar behoren uit en is benauwder voor zijn kartel-chefs, dan voor een miljoen demonstranten. En het zijn steeds weer de jihadisten die te hulp schieten…..

Het wordt spannend, zaterdag.

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

500 politieagenten en 200 gendarmes zijn bezig met een klopjacht op ‘een bekende van de politie.’ Hun inlichtingendiensten hielden deze terrorist ‘al enige tijd in de gaten’, maar ‘ontsnapte’ met een taxi.

#Oscar nominatie waardig lijkt me. #Hollywoodtaferelen

Aanslagpleger #Straatsburg had 27 veroordelingen achter zijn naam, veel voor gewelddadige overvallen, was geradicalliseerd én stond op de lijst met staatsgevaarlijke personen (20.000 in Frankrijk)

Maar…..hij werd scherp in de gaten gehouden, dus dat is een hele geruststelling.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Dezelfde groep – die ook de aanslag van 9/ 11 – Madrid – Bali – India en Londen heeft veroorzaakt. De vervolgden zijn nu de daders. ANGST – en mensen uit elkaar spelen – voor een hoger politiek doel. Daarbij krijgt deze groep [zonder papieren] hulp van eigen geheime diensten. Altijd staan ze aan de basis van politieke omwentelingen -oolog en ellende .

  2. Ze moeten deze staats gevaarlijke terrorist zo lang mogelijk op de vlucht houden. Dan heeft ANGST het maximale resultaat / en kost minder. Je kunt dan de voor genomen plannen rustig afmaken, Of deze spookfiguur nogmaals inzetten. Een nieuwe spookfiguur opleiden en inzetten kost tijd en geld. De heer Oswald heeft het ook maar 1 x mogen en kunnen doen.

  3. De Nederlandse burger is gewaarschuwd voor zijn eigen bestuurders. Deze schrikken er niet voor terug om terroristen op uw pad te sturen. Gelukkig worden deze meestal wel gedood. Maar zijn eerst vaak lang voortvluchtig

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Actueel onderzoek: In de EU “verdwijnt” jaarlijks zo’n € 904 miljard aan belastingpoet door corruptie

Orwellongren en haar kabinet begint campagne tegen desinformatie, terwijl ze zelf de grootste nepnieuws brenger is